pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 4., 2007 | 05:27 pm
music: DePhazz - BetterWorld
posted by: elpa in pajautaa

Kur dabūt [+cik maksā] un kāda vispār varētu būt krāsa - tāda, ar kuru varētu smuki zīmēt uz cilvēka ādas tā, lai nenotek, ātri nožūst un cilvēkam pēc tam nav jāpārstāda āda, lai dabūtu nost krāsu/novērstu tālāku ādas iznīcināšanu?
Ar toni mazliet sarežģīti, nebūs pamatkrāsa. Gribas kaut ko ~šitādu.

Iedomājos, ka man vajag būtībā ne īpaši daudz, turklāt vienai reizei - it kā varētu ar kkādām guašām izlīdzēties, bet kaut kā negribas pirkt megapaku ar n-tajām krāsām par baisu naudu cerībā, ka tur varētu būt arī man vajadzīgais tonis. Iedomājos par Valteru&Rapu, jo vismaz kādreiz tur varēja visvisādu toņu krāsas nopirkt pa vienai. Bet atkal - tā diezgan pricey, cik atceros, atsevišķās guašas bundžiņas maksāja kādi 2/3lati un šaubos, vai tur būs tāds tonis. Bet varu ļoti maldīties.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

-

from: [info]_vilcene_
date: Aug. 4., 2007 - 05:50 pm
#

Varbūt Ošiņa rakstāmlietās, pie k/t Rīga.

Atbildēt | Diskusija


izelpa

from: [info]elpa
date: Aug. 4., 2007 - 06:11 pm
#

Pamēģināšu, pdies.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Aug. 5., 2007 - 11:16 pm
#

Dažādu toņu guaša krāsas, kas maksā 2-3-4 reizes lētāk par pieminēto kādreiz varēja iegādāties Globusā (?)(nu, grāmatnīca tāda, viena ir tieši pretī Centra ieejai).
Kāpēc jātērē tik daudz naudas toņu meklēšanai? Labāk nopērc pa 3ar kapeikām puslitrīgo spaini ar balto guašu un vienu "guaša vulgaris sešpaku" (krievu ieteicams), ja tonis specifisks un uzjauc. Ja tonis nav īpaši superkonkrēti īpašs, tad tas pats spainis + viena tumšzilās krāsas bundžiņa = vēl lētāk.
Bet guaša uz ķermeņa, ja viss ķermenis noklāts, nav labs variants, kalst, sprēgā, svīstot smērējas un vispār ir nepatīkama uz ādas. Jājauc klāt baigā tonna ar taukainu krēmu, kas smērēšanos gan veicina, bet sajūta patīkamāka krāsas valkātājam.
Dārgi, bet labāk - bodyart krāsas.

Atbildēt