« previous entry | next entry »
Jul. 18., 2007 | 11:30 am
posted by: liene in pajautaa
dārgās kulinārās mākslas pratējas un pratēji :))),
jautājums ir sekojošs - lai kādai masai palīdzētu sabiezēt mēdz lietot:
a)želatīnu [bet tas taisa želeju un tāpēc nav vēlams]
b)... [šeit arī jautājums - KAS ir tā otra viela un KUR viņu var dabūt?]
Lielais paldies!
:))
jautājums ir sekojošs - lai kādai masai palīdzētu sabiezēt mēdz lietot:
a)želatīnu [bet tas taisa želeju un tāpēc nav vēlams]
b)... [šeit arī jautājums - KAS ir tā otra viela un KUR viņu var dabūt?]
Lielais paldies!
:))
from: liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:44 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kuminjsh
date: Jul. 18., 2007 - 11:48 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:53 am
#
tā lūk.
vēl bija arī ieteikums pielikt klāt nedaudz mannu, kuru arī it kā nejūtot, bet biezāks paliek.
nu, kkā tā :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kuminjsh
date: Jul. 18., 2007 - 11:55 am
#
Nedari tādas lietas cīši pēc receptes, improvizē!;) Bet želatīna (agaras) pielikšanas pozitīvo rezultātu es apšaubu. Piedo, ja vari;)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:59 am
#
bet tā jau nu nav problēma šajā pasākumā.
tāpēc jau cepos, ka nesaprotu, kā šo lietu atrisināt.
principā jau vispār vajadzētu to E-smth, ko sauc par biezinātāju, bet no ne es to draņķi meklēšu, ne arī gribu 'tādu gāzt klāt kādam normālam ēdienam :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kuminjsh
date: Jul. 18., 2007 - 12:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: liene
date: Jul. 18., 2007 - 12:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais