pajautaa

« previous entry | next entry »
Jul. 18., 2007 | 11:30 am
posted by: liene in pajautaa

dārgās kulinārās mākslas pratējas un pratēji :))),

jautājums ir sekojošs - lai kādai masai palīdzētu sabiezēt mēdz lietot:

a)želatīnu [bet tas taisa želeju un tāpēc nav vēlams]

b)... [šeit arī jautājums - KAS ir tā otra viela un KUR viņu var dabūt?]


Lielais paldies!


:))

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {40}

Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 11:59 am
#

protams, ka ir jāuzbriedina.
bet tā jau nu nav problēma šajā pasākumā.

tāpēc jau cepos, ka nesaprotu, kā šo lietu atrisināt.
principā jau vispār vajadzētu to E-smth, ko sauc par biezinātāju, bet no ne es to draņķi meklēšu, ne arī gribu 'tādu gāzt klāt kādam normālam ēdienam :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pātaru Ansis

from: [info]kuminjsh
date: Jul. 18., 2007 - 12:03 pm
#

Un ar ko Tev mans piedāvātais variants nešķiet gana labs?;P

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Jul. 18., 2007 - 12:41 pm
#

ar to, ka man šķiet, ka būs problemo vienalga, atceroties, kā ar to brīnumu iepriekšējā reizē cīnījos. :)

Atbildēt | Iepriekšējais