pajautaa

sula

« previous entry | next entry »
Apr. 14., 2007 | 09:18 pm
posted by: ripp in pajautaa

ir nelies daudzums nedaudz ierūgušas/ieskābušas vīnogu sulas (pirkta tetrapakā). vai ir kādas idejas, ko ar tādu var pasākt (izmešanu atskaitot)?

paldies
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

--

from: [info]ripp
date: Apr. 14., 2007 - 09:30 pm
#

paldies, tobiš. skan dīvaini, bet kko tādu man gribējās :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kangaroo
date: Apr. 14., 2007 - 09:36 pm
#

Welcome! Es tā daru, kad ledusskapī tā pavairāk uzkrājas pa biškai no šā un tā. Ja ne pankūku miklā, tad vienkārši uz pannas kopā ar olu sacepju. Vīnogu sula gan cepšanai ir ellīgi nepateicīga ;-P

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Apr. 14., 2007 - 09:38 pm
#

njā. domāju gan, ka cepta vīnogu sula nebūtu nekas īpaši jauks (un arī nekā īpaši daudz tur nebūtu) :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kangaroo
date: Apr. 14., 2007 - 09:40 pm
#

Vēl var mēģināt tajā sulā liellopu gaļu iemarinēt un tad gulašā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Apr. 14., 2007 - 09:40 pm
#

klau, Tu, kā šķiet, esi ideju krātvue gatavā. tas arī izklausās labi :)

Atbildēt | Iepriekšējais