nē, šo var iztempt kā limonādi. tos sīrupiņus var pameklēt apakšējos plauktos. Ja grib labu sīrupiņu - tad var skatīties uz Portugāļu pusi, kur uz etiķetes ir rakstīts PORT.. Galvenais neņemt PORT, kas nav no Portugāles.
Nu klasiski absintu dzer uz pusēm ar svaigi spiestu citronu sulu, bet tas ir baigā bomba - tā ka acis atsprāgst vaļā. Vēl iet diezgan labi ar enerdžaizeri kopā. bet ja grib longdrinku - tad ar russian schwepēm vai bitter lemon schwepēm.
ō - jā viens jaunais gads šitā beidzās maniem draugiem pusstundas laikā: Vana tallin & šampānietis. Mēs, kas nedzērām palikām kā tādi bārenīši vieni pie ugunskura mīņājamies. Pārējie 16 gab. gulēja kur pagadās
ā zin kā mēs ar draudzeni nesen spēlējāmies (ja gribās tos saldos dzērienus un lēnām): samet lielā glāzē sasmalcinātu ledu (gaļas klapējamais): samet pa virsu dažādus augļus - tad ~ 70 g Martini Rosso un 150 šampi. :)
nu bet ķiršu kagōrs. ritīgi labs. un maksā 1,50. ja kauns no draugiem, ka dzer kko tik lētu, var jau vnk pārliet citā (dārgāka) vīna pudelē un dzert uz nebēdu !
sarkanu vai baltu? Kalifornijas gaishie ir pukjaini, viegli un saldeni... Austraalju Chardonay arii gana gaisiigs un ar saldu piesitienu... skaties 2004 gada viinus - tai gadaa labas razhas bijushas...
jopcik, desertvīniem ir citi labi ražās gadi neka sausajiem vīniem, tāpat arī dzirkstošajiem un šampaniešiem.. nevar visiem vīnogu dzērniemiem piedēvēt vienu labu gadu!!
KUR "jopcik" jautaajumaa ir noraadiits, ka tiek mekleets desertviins, KUR ir noraadiits, ka meklee baltu, rosee, sarkanu vai dzirkstoshu??? tiek luugti ieteikumi saldam viinam - ij kas nu kuram ir "salds" :P
es ieteicu baltviinus, ij viss... - /na tipiski - galvenais "izstiept gaisaa divus pirkstus" un nospljaujoties lepni nokviekt "iiii juus pamulkjiishi" :) pfe :(/
uz Taviem jautājiem "kur, kur?" Kur esmu izstiepusi duvus pirkstus gaisā un nosaukusi visus par pamuļķīšiem. Un tipisks Chardonnay nevienam nebūs salds, un te vairs nav jautājums par "katrs uztver savādāk" viņš vnk nav! ja nezini, tad neblamējies!
:))) /tev kaut kas ar garshas kaarpinjaam nav kaartiibaa... - vai arii "saldu" /ko es starp citu neteicu - es mineeju "saldens"/ mees uztveram dazhaadi.../ - Jaukas Lieldienas veel un neesi tik negatiiva, mosh viss nedaudz saldaaks raadiisies! :P
pirmais veids kā noteikt vai cilvēks kaut ko sajēdz vīnos.. Te vairs nav runa par to, ka katram garšas kārpiņas ir savādākas.. nu tad paņem un nogaršo kaut vai chably un pasaki, ka viņš ir salds!!!!! tas ir tāpat kā iespītēties, ēst sāli saujām un teikt, ka viņš ir rūgts, nevis sāļš!
lēts un labs, kas smaržos pēc ziediem ir baltvīns gewurtstraminer, šķiet tāda bija tā vīnoga, it kā vācu vīnoga, bet vīns ražots Francijā, Alsasa.. maksās ap seši Ls tāda gara pudele, baltvīns!
from: zimbabve
date: Apr. 3., 2007 - 08:26 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: zimbabve
date: Apr. 3., 2007 - 08:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: primavera
date: Apr. 4., 2007 - 11:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zimbabve
date: Apr. 5., 2007 - 01:24 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: cebroff
date: Apr. 3., 2007 - 08:28 pm
#
garšīgs ir Lambusko Itāļu, nedaudz dzirkstošs ~3 Ls, jādzer auksts. (tāds pussalds)
Atbildēt | Diskusija
from: cebroff
date: Apr. 3., 2007 - 08:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: marga
date: Apr. 3., 2007 - 08:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cebroff
date: Apr. 3., 2007 - 08:35 pm
#
tos sīrupiņus var pameklēt apakšējos plauktos. Ja grib labu sīrupiņu - tad var skatīties uz Portugāļu pusi, kur uz etiķetes ir rakstīts PORT..
Galvenais neņemt PORT, kas nav no Portugāles.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: marga
date: Apr. 3., 2007 - 08:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cebroff
date: Apr. 3., 2007 - 08:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cebroff
date: Apr. 3., 2007 - 08:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cebroff
date: Apr. 3., 2007 - 08:47 pm
#
dedzināt un dzert, dzert un dedzināt
faijēēēr! :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: marga
date: Apr. 3., 2007 - 08:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cebroff
date: Apr. 3., 2007 - 08:53 pm
#
viens jaunais gads šitā beidzās maniem draugiem pusstundas laikā: Vana tallin & šampānietis. Mēs, kas nedzērām palikām kā tādi bārenīši vieni pie ugunskura mīņājamies. Pārējie 16 gab. gulēja kur pagadās
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: marga
date: Apr. 3., 2007 - 08:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: cebroff
date: Apr. 3., 2007 - 08:51 pm
#
samet lielā glāzē sasmalcinātu ledu (gaļas klapējamais): samet pa virsu dažādus augļus - tad ~ 70 g Martini Rosso un 150 šampi.
:)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: primavera
date: Apr. 4., 2007 - 11:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: agressor
date: Apr. 3., 2007 - 09:07 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: agressor
date: Apr. 3., 2007 - 09:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: primavera
date: Apr. 4., 2007 - 11:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: panacea
date: Apr. 3., 2007 - 09:17 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: marga
date: Apr. 3., 2007 - 09:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Apr. 3., 2007 - 09:38 pm
#
Kalifornijas gaishie ir pukjaini, viegli un saldeni...
Austraalju Chardonay arii gana gaisiigs un ar saldu piesitienu...
skaties 2004 gada viinus - tai gadaa labas razhas bijushas...
Atbildēt | Diskusija
from: primavera
date: Apr. 4., 2007 - 11:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Apr. 5., 2007 - 01:52 am
#
tiek luugti ieteikumi saldam viinam - ij kas nu kuram ir "salds" :P
es ieteicu baltviinus, ij viss...
-
/na tipiski - galvenais "izstiept gaisaa divus pirkstus" un nospljaujoties lepni nokviekt "iiii juus pamulkjiishi" :) pfe :(/
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: primavera
date: Apr. 5., 2007 - 09:48 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Apr. 5., 2007 - 10:19 am
#
/tev kaut kas ar garshas kaarpinjaam nav kaartiibaa... - vai arii "saldu" /ko es starp citu neteicu - es mineeju "saldens"/ mees uztveram dazhaadi.../
-
Jaukas Lieldienas veel un neesi tik negatiiva, mosh viss nedaudz saldaaks raadiisies! :P
Atbildēt | Iepriekšējais
from: murks
date: Apr. 6., 2007 - 11:44 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: primavera
date: Apr. 6., 2007 - 09:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: primavera
date: Apr. 4., 2007 - 11:43 pm
#
Atbildēt