pajautaa

« previous entry | next entry »
Apr. 2., 2007 | 10:29 am
posted by: chimera in pajautaa

Rice Wine Vinegar.

vai kāds ir redzējis tādu produktu latvijas/rīgas veikalos?
stokmanā jau skatījos, nav.

un vajag tieši "rīsu vīna", nevis "rīsu" vai "vīna".

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

spriidiic

from: [info]spriidiic
date: Apr. 2., 2007 - 11:51 am
#

SKY

Atbildēt


jubilacija

from: [info]jubilacija
date: Apr. 2., 2007 - 12:53 pm
#

Stokmanā ir gan - tur, kur viss sušiem salikts, paskati uzmanīgi - tādas necilas pudelītes

Atbildēt | Diskusija


Ūūlę

from: [info]chimera
date: Apr. 2., 2007 - 12:59 pm
#

paldies!

es atkal, duma būdama, pie etiķu plaukta grozījos.

Atbildēt | Iepriekšējais


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Apr. 2., 2007 - 02:04 pm
#

starp citu, lieliski der arī 6% baltvīna etiķis

Atbildēt | Diskusija


mazaa_mija

from: [info]mazaa_mija
date: Apr. 2., 2007 - 04:40 pm
#

ja vajag priekš suši tad neder viss!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Ūūlę

from: [info]chimera
date: Apr. 2., 2007 - 05:20 pm
#

šoreiz ne priekš suši, lai gan arī japāņu virtuve. bet paldies par ieteikumiem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Apr. 3., 2007 - 03:28 am
#

ja nav noslēpums, ko tu gatavo? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Ūūlę

from: [info]chimera
date: Apr. 3., 2007 - 08:56 am
#

nav, nav noslēpums :)

man te vienkārši vienlaicīgi ienāca vairākas receptes, un visās ir vajadzīgs tas etiķis. pārsvarā visādi dārzeņu/garšvielu salāti, kas man kā wannabe veģetārietei ir ļoti aktuāli.

Atbildēt | Iepriekšējais


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Apr. 3., 2007 - 03:23 am
#

der, garšu gandrīz vai nevar atšķirt. Vienīgais ka vīna etiķi jālej mazāk.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mazaa_mija

from: [info]mazaa_mija
date: Apr. 3., 2007 - 09:58 am
#

latvietis ēd suši arī ar rupjmaizi

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Apr. 3., 2007 - 09:59 am
#

nu galnais ka pupas bez wasabi...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mazaa_mija

from: [info]mazaa_mija
date: Apr. 3., 2007 - 10:10 am
#

zirņi ar wasabi ir zajebis uzkoda!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Apr. 3., 2007 - 10:12 am
#

tiesa gan.

Atbildēt | Iepriekšējais


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Apr. 3., 2007 - 10:04 am
#

starp citu, kāpēc tu esi tik pārliecināta ka nekas izņemot rīsvīna etiķi neder?
nu, tieši kur ir pamatojums?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mazaa_mija

from: [info]mazaa_mija
date: Apr. 3., 2007 - 10:09 am
#

lipīgumā – katrs rīsa grauds tiek ietverts apvalkā

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Apr. 3., 2007 - 10:12 am
#

etiķa apvalkā? Rīsu etiķis nav daudz neko lipīgāks par baltvīna. Nē, nopietni, es neredzu nekādu starpību to pašu norimaki gatavošanā - vai tas ir rīsvīna vai baltvīna etiķis. Arī japāņi ne. Galnais ka nesmird.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


mazaa_mija

from: [info]mazaa_mija
date: Apr. 3., 2007 - 10:24 am
#

Nu mana pieredze rāda, ka ir starpība gan vai tu lieto rīsa vīna etiķi vai suši rīsa vīna etiķi! Pārbaudīts praksē, pārbaudi arī tu! viss

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Apr. 3., 2007 - 10:25 am
#

pārbaudīts ne vienu vien reizi... Starpības nav :) Pirmoreiz kad mēģināju baltvīna etiķi, pieradis pie rīsvīna etiķa, sanāca bišķiņ pa stipru, bet tā bija tikai pirmā reize.

Atbildēt | Iepriekšējais