« previous entry | next entry »
Mar. 12., 2007 | 08:07 am
posted by: miilu in pajautaa
Labriit
taatad ja man ir lieli galjas gabali zem nosaukuma iemarineets steiks
kaa vinjus pareizi pagatavot ?
vienkaarshi cept uz leenas uguns
vai apcept un tad vaariit bulijoonaa
vai arii kaa savaadaak ?
taatad ja man ir lieli galjas gabali zem nosaukuma iemarineets steiks
kaa vinjus pareizi pagatavot ?
vienkaarshi cept uz leenas uguns
vai apcept un tad vaariit bulijoonaa
vai arii kaa savaadaak ?
from: maris
date: Mar. 12., 2007 - 08:40 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: le_minga
date: Mar. 12., 2007 - 08:42 am
#
nu, nu
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: maris
date: Mar. 12., 2007 - 08:44 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
vai ne :)
from: le_minga
date: Mar. 12., 2007 - 08:48 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Mar. 12., 2007 - 08:42 am
#
vot vaariit gan sho nevajag - tas vairs nebuus steiks... steiku cep - ci un kaa, lai staasta gudraakas galvas...
Atbildēt | Diskusija
from: le_minga
date: Mar. 12., 2007 - 08:44 am
#
http://www.receptes.lv/lat/meklesana/?s
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: miilu
date: Mar. 12., 2007 - 09:27 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Mar. 12., 2007 - 11:19 am
#
Lai veicaas
Atbildēt | Iepriekšējais