pilsēt-visumalu- vērošana

« previous entry | next entry »
Mar. 7., 2007 | 09:37 am
posted by: uunda in pajautaa

Ko nu tiešām vajadzētu redzēt Barselonā?? :)Es nerunāju par tādām vispārzināmā, slavenām vietām un lietām (tās jau tiks skatītas tāpat), bet varbūt ir kāds jums mīļš kakts, deju placis, utu tirgus vai da jebkas, kur iegriezties? Nu dikti gribas redzēt un piedzīvot maksimāli daudz. Paldies :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

apjukums

from: [info]apjukums
date: Mar. 7., 2007 - 09:45 am
#

ja ir laiks, iesaku aizbraukt uz Vilanova i la Geltru, maza burvīga pilsētiņa ~40 km attālumā no Barselonas. Man pēc lielpilsētas drausmīgās burzīšanās tūristu pūļos tur ļoooti patika - salīdzinoši tīra pludmale visas pilsētas garumā un gandrīz neviena tūrista pat vasaras sezonā.

Atbildēt


Tepiķu Andrievs

from: [info]mazheks
date: Mar. 7., 2007 - 10:27 am
#

silti iesaku izīrēt motorolleri un izbaudīt visu barcas burvību. tas maksā gandīz neko un ir ļoti labs veids kā apskatīt tādas vietas, līdz kurām ar metro būtu tikt samērā apgrūtinoši. nepalaid garām arī mazos, interesantos barčikus, kuri ir labi noslēpti no tūristu acīm. ja sanāk, aizstaigā uz kādu no FC Barcelona spēlēm - pat nefutbola faniem atkārsies žokļa apakšējā daļa no pieredzētā. nu tā kaut kā

Atbildēt


nxn

from: [info]nxn
date: Mar. 7., 2007 - 10:35 am
#

man baigi patika erotikas muzejs- muzejs pac par sevi taa neko, bet tur viena tada pustumsja istaba 30to gadu porno rada, nu ta neko hard :)

Atbildēt


Nebīsties nakts, jo tai ir jau rītausma seglos

from: [info]prtg
date: Mar. 7., 2007 - 02:03 pm
#

Lielais TV tornis ir okei, ja paspēj aizbraukt un trāpa uz saulrietu. Kas jāredz no Gaudi Tu jau zini. Var nopeldēties pilsētas pludmalē. Trošu vilcieniņš gar piekrasti esot labs, diemžēl nesanāca izmēģināt. Un tad ir viens tāds rajons, kur īpaši labi ir iet tumsā, tādas dziļas, šauras, vāji apgaismotas ieliņas.

Atbildēt | Diskusija


nxn

from: [info]nxn
date: Mar. 7., 2007 - 07:40 pm
#

es braucu ar to vilcienu, nu taa, nekas taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaads!

Atbildēt | Iepriekšējais