« previous entry | next entry »
Feb. 27., 2007 | 10:31 am
posted by: merrick in pajautaa

Kur var pasūdzēties par visādiem augstskolā notiekošiem absurdiem- sākot ar to, ka nav apkures, ka tie priekšmeti, kam vajadzētu būt izvēles, pataisīti par obligātajiem, ka pasniedzēji liek mācību apjomu pēc saviem ieskatiem utt. ?

Tātad, jautājums nr. 1- kur var vērsties? Ja par skolu vēl ir kāda nojausma, tad nezinu, kā ir ar augstskolu. Vadību neieteikt-bezcerīgi.

2. jautājums- kur var izlasīt noteikumus, kurus būtu jāievēro augstskolā? Piemēram, es zinu, ka ir noteikumi par to, cik stundas cilvēks drīkst veltīt konkrētam priekšmetam, bet kur lai tos izlasa?

 

 

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]ninona
date: Feb. 27., 2007 - 11:07 am
#

1. Augstskola tā vienkārši nevar priekšmetu padarīt par obligāto, ja programma ir licencēta vai akreditēta - tā jāmāca tādā, kādu valsts apstiprinājusi. Ja tas tā nenotiek, sūdzies Izglītības un zinātnes ministrijā.

2. Par to, ka pasniedzēji pārslogo vai citādi nav labi, vismaz manā augstkolā, jāsūdzas studiju programmas, katedras vai fakultātes vadītājam.

3. Par sliktiem apstākļiem - sūdzēšanās lietvedībā var palīdzēt, bet lielākā mērogā varbūt pat var teikt, ka cilvēktiesību pārkāpums.

Atbildēt