pajautaa

Iestudējums zetonvakaram

« previous entry | next entry »
Feb. 16., 2007 | 01:59 pm
music: U2 - Zoo Station
posted by: mazais_samurajs in pajautaa

Atkal jau uzbāzīšos ar savu sviestu. :> Nepieciešams uzvedums žetonu vakaram. Līdz nākamās nedēļas beigām būtu optimāli uztaisīt filmu, tā kā vajadzētu spārnoto domu lidojumu, bet tas kaut kur izgājis. :( Nu tā būtu tāda liriskā atkāpe.

Tēma: Tauriņš
Mūsu klase rāda: apaugļošanas brīdis līdz izšķilšanās (velkam paralēles ar laiku no piedzimšanas līdz pirmajai klase)
Nepieciešams: uztaisīt filmu (nospriests, ka māksliniecisks priekšnesums nesanāks), kurā iesaistīt siev. un vīr. attiecībā 18:11.

Ir kādas idejas tautiešiem? Vēlams tādu viegli realizējamu un ko tādu, kur nevajadzētu pielietot zvaigžņu karu stila kadrus - tik daudz laika man montēt gluži nav. :>

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Feb. 16., 2007 - 02:18 pm
#

visi izģērbjas, ieziežas ar kefīru un lokās lielā kaudzē uz grīdas, izskatīsies pēc kāpuriem

Atbildēt | Diskusija


from: [info]fortune
date: Feb. 16., 2007 - 02:19 pm
#

:D :D :D

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]fortune
date: Feb. 16., 2007 - 02:18 pm
#

daaaudz vieglak butu uztaisit priekshnesumu, jo skaistu filminju par shadu Temu bus baigi gruti uztaisit, manuprat, tik iisaa laika posma...

Ja nu vienigais var njemt klasiku un montet kopaa klashu bildes no zidainja vecumam lidz pirmajai klasei, ar fona muziku, or smthn like that.

Atbildēt | Diskusija


Aigars

from: [info]mazais_samurajs
date: Feb. 16., 2007 - 04:50 pm
#

Esam vienojušies, ka nedarīsim to, ko nevaram kvalitatīvi izdarīt. tieši tāpēc ir atkritis jau pasākums ar reālu darbošanos uz skatuves.

Man pagaidām bija ideja, ka uztaisa kādus pāris piedzimušos personāžus (ar ainām dzemdību namā :D), kuri attēlo dažādas dzīves situācijas - kā bērns aug un pamazām ceļas kājās, sāk runāt, uzdod jautājumus, kas ar laiku sāk kļūt aizvien komplicētāki. Nu kaut kāds tāds lētais ir iesākums man. :> Līdzīga doma bija arī tad, kad vēl šķita reāls priekšnesuma variants - uztaisīt vairākas situācijas, kur ir vecāki un bērni, kas uzdod dažādus jautājumus. Muļķīgi jau ir, bet žetonu vakaram neko izcilu ar savu dziļo domu jau arī nevajag.

Bilžu rādīšana mūzikas pavadībā vienmēr ir licies garlaicīgākais sviests ever. Jo sevišķi ts riebumu uzdzen, kad dra.lv saliek tādus un visi komentē, ka tas ir woooow, super. :> Jūtos spēcīgāks un negribu sevi apkaunot ar tāda štrunta taisīšanu. btw, skillzu izkopšanai nākamgad laikam būsim vienā pilsētā un skolā. ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]quasi
date: Feb. 16., 2007 - 02:38 pm
#

vēl jau protams var nofilmēt skolotājus, tos populārākos. manā laikā tā bija, skolotājiem aptika. un tā filmēšana notika ar parasto digitālo foto, pa kluso, lai skolotāji nemana un nesāk tēlot. un tad pēc tam kāds ar datorspējām samontēja kopā, kāds ar verbālajām spējām ierunāja vajadzīgo tekstu un kāds mūzikas pazinējs ieteica melodijas...

Atbildēt | Diskusija


from: [info]fortune
date: Feb. 16., 2007 - 02:44 pm
#

nu ja, bet tas vairuma gadijumi ir jautri tikai pashiem skoleniem, skatitajiem [tb vecakiem utt utjpr] parasti nav ipashi interesanti, jo vairuma gadijumu izmanto nu tadu savu iekshejo humorinju, ko citi isti nezin :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Aigars

from: [info]mazais_samurajs
date: Feb. 16., 2007 - 04:52 pm
#

+1. mums, piemēram, ir skolotāja, kas reiz teica "es nevaru padomāt, jo klasei žalūzijas ir ciet" (ir čupām viņas jocīgie izteicieni). šaubos vai to kāds saprastu. bez tam, tam nav nekāda sakara ar tēmu. ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]mikstmiesis
date: Feb. 16., 2007 - 10:43 pm
#

nu tad ir jāņem vērā tas, ka brīdis no apaugļošanās līdz šķilšanās laikam ir olas ;o) proti, piļnīgi statisks kadrs. pēc izšķilšnās ir kāpura stadija, kur kāpurs vairākas reizes maina ādu līdz izaug un pārveidojas par kūniņu (augšana, barošanās, attīstība). kūniņas stadija atkal ir ilgs statisks kadrs. tālāk seko izkūņošanās un izžūstot spārniem atklājas pieaugušais īpatnis, kurš pārojas, apaugļojas dēj olas un iet bojā.

lai izveidotu tā lai sižets filmai iet kopā ar attīstības ciklu un izskatās arī skaisti... baigi maz laika... bet pēdējo daļu pēc izkūņošanās var veidot kā deju – valsi (vairāki pāri brīvi krītošos, plandošos tērpos).

Atbildēt