Sushii

« previous entry | next entry »
Feb. 14., 2007 | 07:52 pm
posted by: marga in pajautaa

Kaa pagatavot sushi? Kaadas izejvielas ir vajadziigas un vai izdeviigaak ir pasam gatavot vai tomeer pirkt?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

galvenais hipo

from: [info]daria
date: Feb. 15., 2007 - 08:11 am
#

Īstu suši sievietes nedrīkst taisīt. Tā vismaz stāstīja japāniete.

Atbildēt | Diskusija


tati

from: [info]tati
date: Feb. 15., 2007 - 09:34 am
#

un kā stāstīja japānis, tad īstu suši mācās taisīt spec-skolās aptuveni 5 gadus.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


galvenais hipo

from: [info]daria
date: Feb. 15., 2007 - 09:56 am
#

nu jā, līdz ar to tas, ko mēs tur čubinām paši mājās, ir pašdarbība, nevis suši!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tati

from: [info]tati
date: Feb. 15., 2007 - 10:02 am
#

Pats trakākais, ka tas, ko mēs ēdam tajos suši restorānos ir pašdarbība, nevis īsts suši. Tā ka - ja gribi ēst suši - go tu Japan! ;]

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


galvenais hipo

from: [info]daria
date: Feb. 15., 2007 - 10:06 am
#

Jā, bet tur vismaz vīriešcilvēk tos suši gatavo, ne sievišķi. Par tām specskolām gan tā šaubīgi, droš jau ka nav!

(Braukt uz Japānu suši ēst varētu sanākt dikt sālīt.)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tati

from: [info]tati
date: Feb. 15., 2007 - 10:13 am
#

Ir ir. Japāņi tak ir trakie perfekcionisti. Viņi neko nedara ķap-ļap. Un, ja ņem vērā, ka suši ir galvenais japāņu ēdiens, tad es par to arī tieši nebrīnos - mums jau arī cilvēki par pavāriem mācās - kā kotletes un karbonādes cept ;]

(Jāatrod miļļļonārs-ekstrēmists uun aidā to Japan for sushi!)

Atbildēt | Iepriekšējais