pajautaa

Jaunie latviešu seriāli

« previous entry | next entry »
Jan. 18., 2007 | 08:54 pm
posted by: aiz in pajautaa

"Prāts vai instinkts" diezgan nepārprotami līdzinās "Seksam un lielpilsētai", tas tā kā būtu skaidrs.

Vai arī "Saldais pārītis" un "Neprāta cena" atgādina kādu ārzemju seriālu? Varbūt kāds no varoņiem ir līdzīgs personāžam ārzemju seriālā?

(Pati šos divus pēdējos neskatos, bet dikti noderētu tāda info - pētījumam)...

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

sālma

from: [info]narkoze
date: Jan. 18., 2007 - 10:04 pm
#

Saldais paritis...tur titros kkas bija rakstits,kaa arzemju organizacija,ko neieveroju,jo tik atri paskreja garam,bet man gan izskatas pec pakaljdarinajuma,subjektivi..reti kad paskatos,tapec viedokli nevaru pamatot.
Neprata cenaa gan nesaskatu kaut kaa pakaljdarinajumu. negaiditi parversieni,lai butu action,lai skatitajiem nepaliktu garlaicigi,lai gribetos redzet nakamo seriju,atrisinajumu,taa tipiski un raksturigi lv serialinjiem.. kaut kas mazliet no 'Tas notika Riga',lai gan to nekas nevar parspet. bet taa atsevishkji par varonjiem un to lidziniekiem gruti spriest. ja jau tada doma nekad nav ienakusi prataa skatoties,tad atliek pienjemt,ka nav neviens nevienam lidzigs. 1) vai nu butu tik traki,ka letinji pashi nevaretu izdomat savu sizhetu,kas nav neka pakaljdarinajums? 2) ja tas ari ir kaut kaa pakaljdarinajums,tad es neesmu tik daudz serialus savaa muzhaa redzeejusi un lielako dalju pie mums vispar nav iespejams noskatities,lai varetu pateikt - jā,luuk,vinji kopee to un to.

Atbildēt


Dūda

from: [info]zhagata
date: Jan. 18., 2007 - 10:52 pm
#

Jā, "Neprāta Cena" vismaz idejiskajā līmenī, nu vismaz norises vieta utml, drausmīgi atgādina pa LTV ejošu seriālu "Mīlas Viesulis". Nu tas tā, mans un manas mammas subjektīvais viedoklis...

Atbildēt | Diskusija


imagine

from: [info]minchux
date: Jan. 19., 2007 - 09:14 pm
#

aha, es to vasaraa skatiijos.. iipashi tas viesniicas sizhets to sit cauri

Atbildēt | Iepriekšējais


Flēra

from: [info]fleur
date: Jan. 18., 2007 - 10:59 pm
#

Saldais pārītis ir adaptācija, nevis latviešu seriāls.

Atbildēt