pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 14., 2007 | 05:32 pm
posted by: pry in pajautaa

Vai vīns var bojāties, ja tas, piemēram mēnesi atpakaļ, ir bijis atvērts un lietots. Pēc tam aizkorķēts ar to pašu korķi? Vismaz tagad tādu pagaršojot, liekas ka tam ir savādāka garša un smarža.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Māris Alksnis

from: [info]maris
date: Jan. 14., 2007 - 05:35 pm
#

Tikko pudelē nonāk skābeklis, tas bojājas.

Atbildēt | Diskusija


pry

from: [info]pry
date: Jan. 14., 2007 - 05:40 pm
#

Es jau ar to pashu saku, tik dazhi netic. Piemeeram ko vakar pameegjinaaju (arii ilgi staaveeja puslietots), pakruutee uzreiz kaut kas sametaas :D

Atbildēt | Iepriekšējais


Krišs

from: [info]misame
date: Jan. 14., 2007 - 05:44 pm
#

Droši vien caureju gluži nedabūsi, sliktākais, kas var notikt, ir etiķskābās rūgšanas reakcijas sākšanās, ja attiecīgajā vīnā ir pietiekami daudz cukura, bet tad to labi varēs just pēc garšas.
Citādi - protams, izmaiņas būs un vīna feinschmeckeri kliegs, ka draņķis, bet patiesībā tā pati manta vien jau ir.

Atbildēt


zimbabve

from: [info]zimbabve
date: Jan. 14., 2007 - 10:51 pm
#

Garša mainās jau pēc dienas.

Atbildēt