pajautaa

Money, money, money

« previous entry | next entry »
Jan. 9., 2007 | 01:13 am
posted by: klibaa_egle in pajautaa

Līdz šim man ir 1 konts Unibankā, bet gribu uztaisīt vēl vienu kontu, kur glabāt savu "neaizskaramo naudu". Tā kā no banku lietām man saprašana = 0, tad gribētu jautāt kādam gudrākam. Kurā bankā man būtu visizdevīgāk atvērt jauno kontu? Droši vien, ka naudiņu uz jauno kontu pārskaitīšu no Unibankas, laikam tad būtu prātīgāk vērt to otro kontu arī Unibankā, bet man sirds vairāk uz Hansabankas pusi nez kādēļ sliecas. Un tad nu - vai tam vispār ir kāda nozīme, kur man tie bankas konti, moš man nekas nav jāmaksā par pārskaitīšanu? Un vai var darīt tā, ka es vnk izņemu skaidru naudu no Unibankas bankomāta un aizstiepju uz Hanseni, lai iemočī viņu manā kontā? Bet tas akal baigais čakars.

Nu vienvārdsakot - lūdzu apskaidrojiet mani kas un kā! :)

P.S. Es centos skatīties arī to banku mājaslapās, bet no ekonomikas un visa, kas ar to saistīts, man metās pumpas, es apjūku, jūtos nelaimīga u.t.t.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

zveers

from: [info]lauwa
date: Jan. 9., 2007 - 07:30 am
#

un hansabankaa tu vari aiznest un ieskaitiit savu naudinju bez visaadiem atskaitiijumiem. pie tam tad parasti arii rindas tik pat kaa nav. :D ja skaitiisi no unibankas tad kaut ko noteikti atvilks, nez. Starp hansenes kontiem neatvelk ja skaita, kaa tas unibankai fig vinj zin.

Atbildēt