« previous entry | next entry »
Sep. 15., 2006 | 02:15 am
posted by: flitta in pajautaa
es atvainojos par šādu netipisku jautājumu, bet cik grādu ir šņabim? nu spirtam. īsti nezinu kādu lai piemēru minu, bet es domāju tos, ko pārdod veikalos lielās pudelēs.
brendijam-?
viskijam-?
brendijam-?
viskijam-?
from: valium
date: Sep. 15., 2006 - 02:20 am
#
Atbildēt
from: zhagata
date: Sep. 15., 2006 - 02:45 am
#
spirts var buut augstaakais 96% vai arii 70% (tradicionaali)
shnjabis, brendijs, viskijs... vainu 38% vai 40 parasti...
Atbildēt
from: prtg
date: Sep. 15., 2006 - 03:02 am
#
Atbildēt
from: ld
date: Sep. 15., 2006 - 07:43 am
#
parastajam šņabim ~40%
parasti visi attiecīgie grādi ir rakstīti uz pudeles. paņem veicī un apskaties :)
Atbildēt | Diskusija
from: mikstmiesis
date: Sep. 15., 2006 - 10:08 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ld
date: Sep. 15., 2006 - 10:12 am
#
es gan ticu, ka tev ir taisnība, neesmu speciālists :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mikstmiesis
date: Sep. 15., 2006 - 11:03 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mikstmiesis
date: Sep. 15., 2006 - 10:12 am
#
medicīniskām vajadzībām, zinātniskā materiāla fiksēšanai un kā reaģentu parasti lieto 70%
rums - 73% spirta plus vēl šis un tas garšai
degvīns (šņabis, vodka) - 40'% līdz 60%
liķieri - parasti ap 38% plus glicerīns, ogļhidrāti un dabiskas vai mākslīgas garšas
brendiji, viskiji - $0% līdz 45%
vīniem, dabiski rūgstot, ne vairāk par 12% spirta
Atbildēt