pajautaa

kaut kas kažokā

« previous entry | next entry »
Aug. 12., 2006 | 12:08 pm
music: Noir (OST1) - 17 - Salva Nos
posted by: cannibalsmith in pajautaa

Kad cep kaut ko kažokā (karboāndi, zivi, kabaci, maizi), tad tas kažoks kā saistvielu izmanto olu. Agrāk sacepumus taisot arī es olu izmantoju. Tā kā esmu sev aizliedzis olas, tad jautājums ir, kā lai aizstāj?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]pitchforks
date: Aug. 12., 2006 - 07:30 pm
#

Saldumos labi der banāni. Ir arī pulverveidīgs olu aizvietotājs, nezinu gan, vai Latvijā tādu var dabūt :/.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]po
date: Aug. 13., 2006 - 01:13 pm
#

Ir, ir sojas milti pieejami. Tipa olas aizvietotājs. Es tik nez - vai tās tās pašas sojas olbaltumvielas (@90%) vai kkas biku cits. Uz dzirnavu ielas tai bodītē ir. Droška Almas Sintas veicītī ar.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


S.

from: [info]alnis
date: Aug. 13., 2006 - 04:54 pm
#

rīvmaize? sviests..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]po
date: Aug. 14., 2006 - 12:47 am
#

ne rīvmaize, ne sviests, bet gan soja. Olā to saķepīgumu drošien dara olbaltumvielas, značit tā sojas alternatīva arī varētu būt sojas olbaltumvielas.

Atbildēt | Iepriekšējais