pajautaa

kaut kas kažokā

« previous entry | next entry »
Aug. 12., 2006 | 12:08 pm
music: Noir (OST1) - 17 - Salva Nos
posted by: cannibalsmith in pajautaa

Kad cep kaut ko kažokā (karboāndi, zivi, kabaci, maizi), tad tas kažoks kā saistvielu izmanto olu. Agrāk sacepumus taisot arī es olu izmantoju. Tā kā esmu sev aizliedzis olas, tad jautājums ir, kā lai aizstāj?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

S.

from: [info]alnis
date: Aug. 13., 2006 - 04:54 pm
#

rīvmaize? sviests..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]po
date: Aug. 14., 2006 - 12:47 am
#

ne rīvmaize, ne sviests, bet gan soja. Olā to saķepīgumu drošien dara olbaltumvielas, značit tā sojas alternatīva arī varētu būt sojas olbaltumvielas.

Atbildēt | Iepriekšējais