suši ir jāēd svaigs (tikko, japīšu pavāra rokām gatavots)! un nekādas pasūtīšanas vai maximas, kur viņi stāv nezin cik ilgu laiku. turklāt daudz vietās, kur tipa ir sushi viņi to negatavo, bet pasūta no sushi point un viņo, protams, ir apžuvuši. tā, ka suši jāēd īstā sushi restorānā vai jātaisa pašam. dārgi sanāk tikai pirmo reizi, jo jāpērk viss un katra daļa maksā ap 3 ls. nākamreiz vairs tā nav, jo daudz kas paliek pāri no pagājušās reizes
from:
agressor
date: Jul. 20., 2006 - 09:39 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
fadu
date: Jul. 20., 2006 - 09:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
agressor
date: Jul. 20., 2006 - 09:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
fadu
date: Jul. 20., 2006 - 09:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais