pajautaa

Engagement

« previous entry | next entry »
Maijs. 30., 2006 | 12:09 am
posted by: lyrfeel in pajautaa

Laulājoties pāris uzvelk viens otram pirkstā gredzenus, apmēram tā ir pieņemts, ok.

Bet kā ir ar saderināšanos? Vai gredzens ir neatņemama sastāvdaļa? Teiksim, bildina puisis meiteni, vai viņam obliāti jāsaka tas, uzdāvinot gredzenu? Kāda jums pieredze šajā jautājumā? 8) Paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

phoenix

from: [info]phoenix
date: Maijs. 30., 2006 - 01:05 am
#

nav tas obligatai.
tas tikai taa roamntiski, skaisti un taa teikt - tradiicija, sveetki pashiem. Bet obligaati tas noteitki nav.

Muusdienaas saderinaashanas noziimee, ka paaris aizgaajis liidz dzimtsarakstu birojam un pieteicies lauliibu ceremonijai, proti, apliecinaajis, ka ir gatavi preceeties. Pietiekties ceremonijai noziime samaskaat valsts nodevu un izveeleeteis kaazu datumu. Un tad liidz shim datumam paaris ksaitaas saderinaajies. Nu tas taa oficiaali. Bet pashiem sev jau saderinaashanaas var saakties un beigties jebkuraa briidii. Un par taa saakumu var kalpot arii gredzens... :)

Atbildēt


from: [info]zuzanna
date: Maijs. 30., 2006 - 02:50 am
#

Gredzens nav obligāts, tomēr ļoti tradicionāls saderināšanās simbols. Vieni mani draugi par saderināšanās gredzeniem izmantoja tos pašus laulības gredzenus un tad gan meitenei, gan puisim bija saderināšanās gredzeni (parasti ir tikai meitenei) un pirms laulībām viņi šos gredzenus vēl uzlaboja, iegrebjot kaut ko jauku. Bet šāds variants der, ja zināms, ka saderināšanās laiks būs īss.

Atbildēt