Ko es taisu: ņemam "zaķīti" (cūkas muguras fileju), noņemam cīpsliņas, kuras jau tā ir maz, sagriežam pēc saviem ieskatiem, sametam bļodā (labāk māla), iemaisam garšvielas( sāli, zaļumus), liekam uz 2h zem sloga. I gatavs:) ja pieliesi etiķi, būs sauss, ja ņemsi cīpslainu gaļu - nekomentēšu. Veikalā pirkto es neesmu redzējis kvalitatīvu šašliku.
from: 5_l_medus
date: Apr. 24., 2006 - 02:55 pm
#
ņemam "zaķīti" (cūkas muguras fileju), noņemam cīpsliņas, kuras jau tā ir maz, sagriežam pēc saviem ieskatiem, sametam bļodā (labāk māla), iemaisam garšvielas( sāli, zaļumus), liekam uz 2h zem sloga. I gatavs:) ja pieliesi etiķi, būs sauss, ja ņemsi cīpslainu gaļu - nekomentēšu. Veikalā pirkto es neesmu redzējis kvalitatīvu šašliku.
Labu apetīti!
Atbildēt