Apr. 24., 2006 | 02:55 pm
No:: 5_l_medus
Ko es taisu:
ņemam "zaķīti" (cūkas muguras fileju), noņemam cīpsliņas, kuras jau tā ir maz, sagriežam pēc saviem ieskatiem, sametam bļodā (labāk māla), iemaisam garšvielas( sāli, zaļumus), liekam uz 2h zem sloga. I gatavs:) ja pieliesi etiķi, būs sauss, ja ņemsi cīpslainu gaļu - nekomentēšu. Veikalā pirkto es neesmu redzējis kvalitatīvu šašliku.
Labu apetīti!
ņemam "zaķīti" (cūkas muguras fileju), noņemam cīpsliņas, kuras jau tā ir maz, sagriežam pēc saviem ieskatiem, sametam bļodā (labāk māla), iemaisam garšvielas( sāli, zaļumus), liekam uz 2h zem sloga. I gatavs:) ja pieliesi etiķi, būs sauss, ja ņemsi cīpslainu gaļu - nekomentēšu. Veikalā pirkto es neesmu redzējis kvalitatīvu šašliku.
Labu apetīti!