pajautaa

« previous entry | next entry »
Feb. 14., 2025 | 03:39 pm
posted by: lavendera in pajautaa

Vai ir kāda atšķirība kraukšķī garšā, kad žagariņus cep taukos un kad eļļā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

mapats

from: [info]mapats
date: Feb. 14., 2025 - 04:39 pm
#

Ja domā garšas ziņā, tad taukos ir garšīgāk.

Atbildēt


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Feb. 14., 2025 - 05:04 pm
#

jā, protams.
katrai eļļai ir sava specifiskā garša, Taukos ir visneitrālāk, bet treknāk.

Atbildēt


zazis

from: [info]zazis
date: Feb. 14., 2025 - 05:19 pm
#

eļļā (kas tehniski arī ir tauki jeb lipīdi) garšīgāk, dzīvnieku taukos cepot, tie atdziestot ātri kļūst cieti, sīksti.

jo mīklā vairāk miltu, jo mazāk uzsūc eļļas, lai cik dīvaini tas nešķistu. bet nevar arī pārāk treknu mīklu, tad ir sajūta, ka ēd tīrus taukus.

vismaz tā atmiņās ir palicis.

Atbildēt