pajautā! -
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[zazis]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
« previous entry
|
next entry »
Feb. 14., 2025 | 03:39 pm
posted by:
lavendera
in
pajautaa
Vai ir kāda atšķirība kraukšķī garšā, kad žagariņus cep taukos un kad eļļā?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {3}
from:
zazis
date:
Feb. 14., 2025 - 05:19 pm
#
eļļā (kas tehniski arī ir tauki jeb lipīdi) garšīgāk, dzīvnieku taukos cepot, tie atdziestot ātri kļūst cieti, sīksti.
jo mīklā vairāk miltu, jo mazāk uzsūc eļļas, lai cik dīvaini tas nešķistu. bet nevar arī pārāk treknu mīklu, tad ir sajūta, ka ēd tīrus taukus.
vismaz tā atmiņās ir palicis.
Atbildēt
from:
zazis
date: Feb. 14., 2025 - 05:19 pm
#
jo mīklā vairāk miltu, jo mazāk uzsūc eļļas, lai cik dīvaini tas nešķistu. bet nevar arī pārāk treknu mīklu, tad ir sajūta, ka ēd tīrus taukus.
vismaz tā atmiņās ir palicis.
Atbildēt