pajautaa

Sēņu audzētājiem! Cikcukur jūs liekat?

« previous entry | next entry »
Feb. 15., 2022 | 11:32 am
posted by: lavendera in pajautaa

Es sāku ar 200 gramiem uz trīslitru burku (tējas sēnei), bet man liekas, ka tas ir drusku par saldu. Pēdējo burku ietaisīju pēc Toomas receptes - ēdamkarote uz litru, tā savukārt negaršo ne pēc kā un burbulīšu arī nav. Ir kāds pārbaudīts zelta vidusceļš un slepenas ideālās receptes?
Ir audzētāji, kas atjauc ar kaut kādiem sīrupiem un kādu laiku turpina glabāt ledusskapī, pamēģināju, neredzu efektu. Ir pieredze?
Es audzēju vienkārši tāpēc, ka man garšo kombuča. Ja te kāds noņemas ar citām burku sēnēm, arī laipni lūgti izteikties.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

*

from: [info]inese_tk
date: Feb. 15., 2022 - 02:00 pm
#

lieku ēdamkartoti uz litru. bet normālu, burbuļainu kombuču dabū otreizējā fermentācijā un tas nav pieliet kaut kādu sīrupu un elikt ledusskapī. tas ir pieliet kaut kādu sīrupu un nolikt hermētiski noslēgtā traukā siltumā un fermentēt vairākas dienas (atkarīgs no telpas temperatūras), katru dienu atgaisojot, lai neuzsprāgst.

Atbildēt | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Feb. 15., 2022 - 07:25 pm
#

Skaidrs, es IR stāstīto "tumšā, vēsā vietā" sapratu kā uzreiz ledusskapī. Tātad tas jāsaprot kā tumšā siltā vietā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija