pajautaa

Kā grauzdēt pupas?

« previous entry | next entry »
Nov. 14., 2021 | 10:09 am
posted by: lavendera in pajautaa

Lai var nolikt plauktā un kraukšķināt mēnesi.
Sojas pupas svaigas - 3 eiro, grauzdētas - 22 eiro, gribētos ietaupīt ar savām čaklajām rociņām, bet "karstā gaisa fritera" man nav

... johaidī! Atradu youtubē, ka tādas, kādas man garšo, grauzdē uz plīts, maisot vokpannā kopā ar... smiltīm!
Vai ir tādas kulinārijas smiltis? :D

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

lavendera

from: [info]lavendera
date: Nov. 14., 2021 - 11:18 am
#

Šīs bildē izskatās vienkārši ceptas, diez vai tās var bērt burkā un glabāt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


aai

from: [info]aai
date: Nov. 14., 2021 - 11:35 am
#

Tur rakstīts, ka var glabāt nedēļu, bet pieļauju, ka var arī ilgāk.
Nu, nezinu, kāda ir definīcija vārdam "cepts", bet līdzīgi jau arī kale čipsus taisa, ka cepenē tos ilgi kaltē/cepina...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Nov. 14., 2021 - 11:38 am
#

Cepts - pusmīksts, grauzdēts - kraukšķīgs.
Atradu pareizo recepti, esmu vēl lielākā apjukumā nekā iepriekš.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


aai

from: [info]aai
date: Nov. 14., 2021 - 11:43 am
#

receptes nosaukumā gan ir "crunchy", tātad pieņemu, ka rezultāts ir kraukšķīgas edamame, bet redzu, ka ir jau atrasta vajadzīgā recepte.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Nov. 14., 2021 - 11:45 am
#

Apjucinoša recepte. Kādās smiltīs lai cep??!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


aai

from: [info]aai
date: Nov. 14., 2021 - 11:48 am
#

Es ieteiktu Majoru vai Dubultu :-)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Nov. 14., 2021 - 12:40 pm
#

Sahārā būtu ekoloģiski tīrākas.

Atbildēt | Iepriekšējais