pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 14., 2020 | 07:16 pm
posted by: auksts_entelekt in pajautaa

kas varētu būt visjaukākā dāvana apmēram pusotru gadu vecam bērnam?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {26}

porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Okt. 14., 2020 - 09:51 pm
#

Pīts groziņš, tāds neliels ar rokturi. Ap to laiku tipā ir visādas ielikšanas izņemšanas spēles, vannas putas, pirkstiņkrāsas, ir superīgas krāsojamās grāmatas, kurās krāsa parādās, saslapinot lapu, es pat nezinu kā to produktu īsti sauc. Ir krāsojami paklājiņi, uz kuriem arī 'zīmē' ar slapju otu. Asfalta krītiņi, burbuļu pūšamie (arī pēc vecuma kā reiz, runas aparātam), ratiņi kuros vizināt mantiņas (ja tādu jau nav), lelle-bēbis ar novelkamu apģērbu. Visādi torņi uz kociņa liekamie, trauciņi ko ieliek citu cita un apgāžot var būvēt torni, kluči (ir tādi forši lieli kartona).
Var vienkārši virtuves lietu nodaļā apskatīt visādas košas foršas lietas: dažādu izmēru bļodas, arī lielas, putu slotiņu, silikona lāpstiņu, virtuves cimdu, mīklas rullīti, cepumu formiņas (plastmasas, metāla būs asas), ledus trauciņu, var koka virtuves darbarīku komplektu, īpaši viņiem patīk medus karote un lielās pavārnīcas. Tur gan ļoti svarīgi visu apglaudīt, vai kvalitatīvs un nav ass, tieši tas pats ar visām lietām.
Var mazu somiņu vai kuļķenīti vai maciņu ar rāvējslēdzēju un tur ielikt kaut ko nelielu, kaut krāsainu kabatlakatiņu vai zeķīšu pāri, tas viņiem ļoti patīk.
Var nelielu mugursomiņu.

Atbildēt | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Okt. 14., 2020 - 09:55 pm
#

Paldies, izsmeļoši!:)

Atbildēt | Iepriekšējais