« previous entry | next entry »
Aug. 8., 2019 | 11:49 am
posted by: ninona in pajautaa

Iesakiet par skraidīšanas apaviem.
Vajag sporta/skriešanas apavus, pamatā skriešanai un pa visādām virsmām - asfalts, gumijas skrejceļš, lauku ceļi un meža celiņi. Neskriešu baigi daudz, pa kādam 5ītim 2x nedēļā, negribu tērēt virs 50 eiro.
Uz ko un kur skatīties? Tajos specveikalos, kur filmē un analizē, ir vērts, ja negribas dārgi?
Varbūt vispār pofig, ka tik der un zole elastīga? Neskriešu taču daudz. Iepriekšējās botas bija humpalās pirms miljons gadiem pirktas, jāmaina, jo zole kļuvusi cieta un jau daļēji sadrupusi :D

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

from: [info]polija
date: Aug. 8., 2019 - 07:15 pm
#

nu uz tādu plānoto kilometrāžus pie tam pa dažādu segumu tur tiešām nav ko iespringt.
Jāpērk puslīdz skriešanai paredzēti, bet es neiespringtu uz amortizāciju, visādiem tur gēla spilvenime vai tml., bez pronācijām/supinācijām (testiem) ar var iztikt pie tāda apjoma un kilometrāžas.. Par kalpošanu ilgi arī nepiekrītu - pēc 10 gadiem visi geli iztecēs laukā un viskautkas nelabs notiks ar tām ūbertehnoloģijām.. Man jau bija vieni veci adidas skrienamapavi, kam pēc 10gadiem visi gela spilveni vnk iztecēja laukā :D
vienīgais, ka ieteiktu skatīties, lai ērti, un izmērs. Ja man izmērs kājais ir ~40/40,5, un parastos apavus varu pirkt 39,5 - 41 (kā kuri), tad skriešanas apavi man ir 42 - normālais skriešanai un 42,5 - rogainingiem, kur jāskrien 25+km..
Bet nu labāk pirkt kaut humpalās, bet tā, lai var uzlaikot. nezināmu (nelaikotu) modeli pirmt netā - tur var sanākt ieberziens (jo īpaši skriešanai). Pat viena ražotāja modeļi mēdz būt ļoti atšķirīgi..

Atbildēt | Iepriekšējais