pajautaa

Ground Control to Major Tom

« previous entry | next entry »
Aug. 8., 2019 | 12:33 am
posted by: 217 in pajautaa

Klau, kur vispār Rīgā/Jūrmalā, apkārtnē var aizvest izklaidēties sīko, kam pusotrs gads - nu tjipa staigā jau, bet vēl neko baigi nesaprot.
Vienīgo, ko varu iedomāties - dabu un uz zoodārzu dzīvnieciņus paskatīties...
Help?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {28}

smille

from: [info]smille
date: Aug. 8., 2019 - 09:22 am
#

Atkarīgs uz cik ilgu laiku jāizklaidē un vai tikai kājām vai ar ratiem.
Zoo noteikti ir foršs variants, bet visu neizstaigās, ratos sēdētājam daudz kas nav īsti saskatāms, daudz jāceļ opā. Un noteikti jāpiestāj rotaļlaukumiņā, tam grūti tikt galā :D Teorētiski var apvienot Zoo un mežaparka bērnu pilsētiņu, bet diez vai izturēs abus.
Ja pavisam līst - Citykids un gan jau vēl ir rotaļu vai bumbu istabas (mežciemā vēl arī ir, bet aizmirsu nosaukumu). Ja vienkārši apmācies, tad forši ir Lucavsalā (karstā saulē tur nav ēnas). Jūrmalas mežaparks Dzintaros arī ir visai foršs un vienkārši pie jūras arī bērniem parasti patīk neatkarīgi no vecuma.
Vēl ir Centra sporta kvartāls (tas, kas Barona ielā), BET tur ir plusi un mīnusi - bērnam būs interesanti, bet ĻOTI viegli pazaudēt, pavadošai personai visu laiku jājož pakaļ vai jātur redzamībā, kas nebūt nav viegli dēļ konstrukciju izmēriem. Un saulainā laikā tur ir cepešpanna bez ēniņas. Turpat tuvumā ir Ziedoņdārzs, kas ir ļoti skaists, ar strūklaku, lielām smilškastēm un diviem laukumiņiem katrā malā.

Atbildēt | Diskusija


J. S. Badger

from: [info]217
date: Aug. 8., 2019 - 10:45 am
#

liels, liels paldies! man pagaidām vēl konkrēta plāna nav, jo vēl nezinu, uz cik dienām būsim lv, vnk domāju - ja, piemēram, mēs staigājam pa centru, un viņai izbesī sēdēt ratos, būtu forši apstāties un izlaist paskraidīt kkur, par to baronielu biju dzirdējusi, ka atvēra rīgā, man gan izklausās, ka tur būs pārāk daudz satrakojošos vecāku bērnu un pusaudžu - ziedoņdārzs izklausās labāk :) viņa vēl ir tik maziņa, ka gribas kko mierīgāku, kur viņu nepagrūž nejauši.

zoo+ mežparks arī izklausās labi, kā variants kur aizbraukt pastaigāt, man pašai gribas žirafes atkal redzēt :D

Atbildēt | Iepriekšējais