sos! "Lido" pls Stop!

« previous entry | next entry »
Jul. 23., 2019 | 08:14 pm
posted by: safe in pajautaa

Es vairs nezinu, kā rīkoties.
Ģertrūdes ielas "Lido" jau kopš 4.maija (jā, tiešām esmu iegaumējusi šo dautumu), atskaņo no tumbiņas mūziku uz ielas (laikam kaut kāds viņu radio). Pati dzīvoju 2 māju attālumā + 5.stāvā un tik sasodīti labi dzirdu to mūziku. Piemēram, visforšākais ir svētdienā, astoņos no rīta, pamosties no kāda "sen nedzirdēta" latviešu šlāgergabala.
Esmu zvanījusi uz viņu biroju, kurā tipa izlikās, ka neko par to nezina. Esmu gājusi tur iekšā un jautājusi, man darbinieki (kuri saprotams, ka nav pie tā vainīgi) saka, ka vadītāja nojūgusies un neko tur nevar izdarīt.
Pati neesmu nekāda baigā sūdzambībele, tādēļ nezinu, ko vēl var darīt. Jo nu tiešām, sasodīti ļoti traucē. Mūziku tā arī septiņas dienas nedēļā, no 8:00-24:00 (vai 22:00 svētdienās) viņi atskaņo, kas, protams, nozīmē, ka viņi iekļaujas tajā skaļuma laika periodā un policiju saukt būtu visai bezjēdzīgi (nojaušu gan, ka pašā sākumā kāds to ir darījis).

Help. Pls.


p.s. Ja kāds strādā tajā Lido - lūdzu izslēdziet to jobano mūziku!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {50}

from: [info]safe
date: Jul. 23., 2019 - 10:41 pm
#

Nu jā, to palūgšanu jau izmēģināju zvanot uz viņu biroju. Otrā galā sieviete gandrīz neko neteica, pat it kā neko nezināja (par ko stipri šaubos, it sevišķi tādēļ, ka tā mūzika caur kaut kādu it prikolu skan, kas gan jau nāk no paša biroja). Neteicu gan neko par atļaujām, bet tāpat miermīlīgi lūdzu tā nedarīt un izskaidroju, ka ļoti traucē, utt.
Nu jau vienkārši aiz intereses gribas pajautāt AKKA / LAIPA vai ir tāda atļauja.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


restart

from: [info]restart
date: Jul. 23., 2019 - 10:49 pm
#

Cerams, tev izdosies kaut ko panākt.

Vēl ir diezgan noderīgi piefiksēt vārdus / uzvārdus cilvēkiem, ar kuriem ir saruna. Jo, ja kādreiz situācija jāatstāsta (lielākam priekšniekam vai Bez tabu, vai, nez, AKKAi, vai policijai), tad viens ir teikt "darbinieks, kurš atbildēja uz telefonu", bet pavisam cits "lietvede Anna Bērziņa". Var jau zvanīt arī vēlreiz apjautāties, ko noskaidrojuši, apjautāties vārdu, uzvārdu amatu utt. Nākamreiz varēsi atsaukties, ka runāji ar konkrētu darbinieku tādu un tādu un tas teica to un to.

Vispār, ja iespējams, to visu labāk risināt rakstiski, bet viņiem nav nekāda pienākuma atbildēt uz taviem ēpastiem vai, nez, tvītiem.

Nepatīkami ar to visu ņemties, protams. Bet šlāgeri astoņos no rīta arī nav nekas patīkams.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]safe
date: Jul. 23., 2019 - 11:07 pm
#

Paldies tev! Būs jāsaņemas pacīnīties, jo tas tomēr šķiet tik nepieklājīgi no viņu puses, it sevišķi vasarā, kad ar aizvērtu logu gandrīz neiespējami. Pat negribu iedomāties, kā ir tiem, kuru logi ir gandrīz pie pāsa Lido.

Atbildēt | Iepriekšējais