pajautaa

« previous entry | next entry »
Feb. 14., 2019 | 08:29 pm
posted by: laba_doma in pajautaa

Vai ir vērts no LMT (15 eur/mēn) pāriet uz līdzvērtīgu tarifu plānu pie TELE2 (6 eur/mēn), lai ietaupītu 108 eur gadā? Atbildi lūdzu pamatot.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {42}

from: [info]polija
date: Feb. 18., 2019 - 10:27 pm
#

man ir bijis, kas es aizmirstu arī samaksāt, brīdinājumi sāka nākt tikai tad, kad visi termiņi jau bija nezcik nokavēti, bet neko - sazvanījos, tieši kā reiz vnk nebija uz kartes pieejama nekāda nauda, ko samaksat vēl, reāli mēnesi vēlāk samaksāju, nebija nekādu problēmu. Nevienu centu līgumsodod neŗēkināja. Kamēr teiksim RNP par 1u kavētu dienu jau sarēķinās gan līgumsodu, gan vēl nokavējuma procentus un tos 2us centus pieliks klāt naākamajm rēķinam..
Man bijusi gandŗiz tikai pozitīva pieredze jau 16 gadu garumā un tieši tas gads, kurā pārgāju uz LMT (jo darbs tele2 negribēja apmaksāt), bija lielākais murgs (gan zonas ziņā - rīgā pie tam!), gan visādā citā ziņā.
arī tad, kad nolohojos ar nākšanu atpakaļ (biznesa/privātklienti) - tb gribējās,lai nesanāk nekāddas liekas maksas, pārejot atpakaļ uz tele2, kad pārtraucu tur strādāt un sap**os meistarībā, man tomēr nepaprasīja nekādas papildus maksas, kaut faktiski varēja gan ierubīt ceņņiku pēc visiem noteikumiem, kurus biju "izlasījusi" un parakstījusi.

Atbildēt | Iepriekšējais