pajautaa

Tiesību iegūšanas izmaksas

« previous entry | next entry »
Jan. 24., 2019 | 03:57 pm
posted by: kisswithafist in pajautaa

Cik šobrīd aptuveni maksā iegūt autovadītāja tiesības? Tā, sākot +/- no nulles.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {32}

*

from: [info]inese_tk
date: Jan. 26., 2019 - 01:23 am
#

es arī gāju pie Normunda. tiesības dabūju nepilnos 3 mēnešos, braukšanu noliku ar otro reizi jo vnk slikti menedžēju stresu - bet nenoliku un uzreiz pierakstījos likt nākamajā dienā un viss bija ok. baigi daudz ar ne-instruktoru gan nebraucu. un mācījos braukt pa Rīgu (un sniegainajā un slidenajā gadalaikā) un tiešām nedomāju, ka vajadzētu mācīties un kārtot eksāmenu kaut kur citur, ja ikdienā plānots braukt pa Rīgu, tāpat kā nedomāju, ka tas prasīs gadus un miljonus, lai to izdarītu. man tieši šķiet, ka ir bezjēdzīgi šķiest naudu mācoties braukt kaut kādā mazpilsētā un pēc tam iet pie nervu ārsta, lai saņemtos braukt pa Rīgu.
atvaļinājumus neņēmu un pārējā dzīve neapstājās tāpēc, ka liku tiesības, bet man gan bija darba grafiks, kurš ļāva sarunāt braukšanas laikos, kas cilvēkiem ar "parastajiem" grafikiem nav tik pieejami.
par izmaksām nemācēšu komentēt, jo darīju to sen - pirms ~8 gadiem.

atzīšos, ka man bija iepriekšēja pieredze. t.i. bija viena neveiksmīga autoskolas pieredzes reize ~8 gadus pirms veiksmīgās. toreiz bija instruktors gumijas stiepējs, sūdīga teorijas pasniedzēja un par visu maksāja vecāki, bet man bija knapi 18 un citas prioritātes dzīvē. bet arī tad - mācījos un braucu pa Rīgu. tētis braukt nemācīja, jo viņam mašīna mīļāka par visu pasaulē un nervi netur - deva man dažreiz pabraukt kad jau biju kādu laiku nočakarējusies ar instruktoru.

Atbildēt | Iepriekšējais