pajautaa

Ūdens urbuma ierīkošana mājas vajadzībām

« previous entry | next entry »
Jan. 14., 2019 | 09:52 am
posted by: brr in pajautaa

Sveiki, cibas biedri, kam reiz nācies veikt ūdens ierīkošanas darbus!

Esmu nonācis situācija, kur noteiktā zemes gabalā vajadzētu tikt pie ūdens mājas vajadzībām. Vēlētos saprast aptuvenas izmaksas konkrētajā vietā.

Ar ko sākt? Uzreiz meklēt kādu, kas nodarbojas ar spices/dziļurbumu ierīkošanu un urbt uz labu laimi vai ir kāds cits veids?
Urbj jau daudzi - varbūt ir ieteikumi, kurus ņemt un no kuriem izvairīties.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Jan. 14., 2019 - 12:40 pm
#

Arī stāv priekšā šis jautājums. Šovasar, kad bija problēmas ar ūdens rezervi akā (vispār ir joprojām, bet atrisināju citādāk), intereses pēc uzzvanīju vieniem spiču dzinējiem un čalis pateica, ka spici var iedzīt tikai Rīgā un pierīgā un ka vienīgie varianti ir dziļurbums (40m * 45eur) vai tā pati grodu aka. Esam Ogres novada Krapē, tas ir netālu no Skrīveriem. Arī citu lapās saskāros ar tādu pašu informāciju.

Cik lasīts, tad spices dzinēji ūdeni garantēt īsti nevar, urbumu urbēji var un garantē.

Ja tur blakus ir kaimiņi, es vispirms ievāktu informāciju no tiem, kas kuram ir un kas nav. Bet gan jau visiem būs akas, un tas tev neko nedos. :D

Atbildēt | Diskusija


brr

from: [info]brr
date: Jan. 16., 2019 - 04:05 pm
#

paldies!

pārdesmit metri vai virs simta. Baigā laimes spēle. Man likās, ka to pleķi no kokiem attīrīt un elektrību pievilkt būs dārgākais, bet laikam tomēr ūdens.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Jan. 17., 2019 - 11:31 am
#

Mhm :) Es aizvien esmu pārdomās, ko darīt savā jaunajā gabalā. Šobrīd esmu nosvēries par labu grodu akai, jo tā kaut kā šķiet saprotamāka un vienkāršāka, plus laukos iespēja ūdeni vienkārši pasmelt ar spaini arī var kādā nebaltā dienā noderēt.

Esošajā dzīvesvietā šovasar nācās šitādu risinājumu uztaisīt, lai apietu problēmu ar to, ka ūdens rezeve pēc sausās vasaras ir niecīga - https://www.instagram.com/p/BqCZDhinzdV/

Atbildēt | Iepriekšējais