pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 26., 2018 | 10:16 pm
posted by: lavendera in pajautaa

Kā kaltēt izspaidas, lai no tām sanāktu foršas sukādes? Bumbieri ir tik sulīgi, ka vispirms no tiem derētu iegūt sulu. Bet vienkārši samalti tie, šķiet, spiedīsies caur kaltētāja plāšu sietiņu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

MaKo

from: [info]mako
date: Sep. 27., 2018 - 04:39 am
#

https://youtu.be/eX4VVIXrw_4

Atbildēt | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Sep. 27., 2018 - 07:59 am
#

paldies, iedvesmojoši

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]neetiski
date: Sep. 27., 2018 - 08:07 am
#

Mamma izberza ābulo čužas caur sietu, pirms tam, laikam, blenderēja, izlīdzināja uz cepammpapīra un kaltēja krāsnī. Sanāca tāds augļu "jerky". Varot klāt jaut arī putotus olu baltumus, tad būs suflē.

Atbildēt