pajautaa

Wireless uztverošs rūteris?

« previous entry | next entry »
Aug. 2., 2018 | 10:49 am
posted by: atheist in pajautaa

Pirmkārt - jautājums nav par rūteri, kas pilda arī wifi nodrošināšanas funkcijas (vienkārši nav ne jausmas, kā pareizi nosaukt to, ko meklēju).

Situācija tāda - koridorī ir modems, kas pieslēgts dzīvoklim pienākošam interneta kabelim, nodrošina wifi + ļauj ar interneta vadu pieslēgties, lai skatītos TV. Šī maģiskā kaste atrodas super-nepraktiskā vietā, kā rezultātā pāri koridorim stiepjas vads līdz televizoram (pārvilkt vadus savādāk nav opcija un TV neķer wifi). Vai mūsdienu tehnoloģijas ir nonākušas tik tālu, ka būtu iespējams atrast kasti (lai kā arī tā pareizi sauktos), kas varētu ķert wifi no koridorī esošā modema un kuru es varētu smuki novietot blakus tv un vadu no tās pieslēgt TV?

Paldies!
Tags: , ,

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Aug. 3., 2018 - 12:12 pm
#

Es ilgāku laiku lietoju Belkin kaut kādu 1GBps. Viss ievērojami atkarīgs no strāvas savienojumu kvalitātes -- simtgadīgi vadi un drošinātāji var būt problēma. Tāpat, ja liek pagarinātājos, nevis pa tiešo sienas kontaktā.

Bet citādi viss gāja vairākus gadus, līdz pēkšņi vairs LTK interaktīvā TV negāja caur powerline. Vajadzēja vilkt Ethernetu.

Atbildēt | Iepriekšējais