pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 10., 2018 | 08:42 pm
posted by: lidot in pajautaa

It kā nespēju iedomāties ļoti nopietnu iemeslu, kāpēc to nevarētu, un tomēr liekas kaut kā jocīgi, jo nekad neesmu tā darījusi. Jautāju pēc padoma no pieredzes - no ievestajām poļu zemenēm tak var vārīt ievārījumu, vai ne?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

from: [info]polija
date: Jun. 11., 2018 - 06:02 am
#

neko nezinu, poļu, ne poļu - bet es NEESMU redzējusi normāls zemenes, kas izskatītos visas tādas smukas, nebojātas, bet kuras pēc 14h atrašanās ne-ledusskapī, bet teiksim normālas temperatūras (ne karstā) telpā, ar logu vaļā, pie loga ne-saulē, būtu vnk "iztecējušas" pa galdu.. Un dažas apaugušas ar pūku..
Esmu kkā ar dārza zemenēm pieraudi, ka tām vismaz var noteikt, ka tā zemene sāks/sāk bojāties, nevis smuka, smuka un pēc dažām h vnk iztek.. O_o
Par garšu labāk paklusēšu arī, bet nu to laikam vnk var glābt ar daudz cukura..

Atbildēt | Diskusija


Entitious

from: [info]unknown_entity
date: Jun. 11., 2018 - 08:27 am
#

Sasaldē zemenes un tad atkausē. Tecēs ka prieks

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]polija
date: Jun. 11., 2018 - 09:58 pm
#

un ar pūku ar apaugs? Nu un sasaldētas jau tad tek uzreiz līdzkoatkūst..

Atbildēt | Iepriekšējais