pajautaa

Tūrisms Latvijas ziemā + tradicionālais pirts rituāls

« previous entry | next entry »
Okt. 1., 2017 | 11:44 pm
posted by: _serpentine_ in pajautaa

Sveiki, briedīši!

Pie draudzenes decembra sākumā uz nedēļu ciemos brauc Somijā dzīvojošs britu draugs, kurš aizraujas ar amatniecību un mitoloģiju.

1. Varbūt jūs no savas pieredzes varat ieteikt, ko no Latvijas ciemiņam ziemas sezonā parādīt, pieredzēt? Vēlams tā, lai, startējot no Rīgas, ar sabiedrisko vai privāto transportu tas būtu iespējams vienas dienas ietvaros. Jūra un sniega gadījumā Siguldas apkārtne, protams, jau ir padomā.

2. Vai no personīgās pieredzes varat labu vietu, kas piedāvā tradicionālo pirts rituālu? Jautājums tā paša ciemiņa sakarā, bet, ja pirtnieks/-ce tiešām labs/-a, tad nebūtu nekas traks, ja rituāls notiktu latviešu valodā.

Paldies jau avansā!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

this is a ransom demand

from: [info]kakjux
date: Okt. 2., 2017 - 12:17 am
#

netālu no Valmieras ir http://www.laukumaja.lv/en/atputa-laukos/relaksacija-pirti

zinu to, ka var dabūt pirtniekus, kuri kakbe ļoti latviešu pagānu tradīciju noskaņoti. daži runā arī angliski. personīgi neesmu bijusi, bet pirtniekus divus tur zinu un zinu, ka viņi to lietu ņem nopietni.

nokļūt tur - vai nu ar auto, vai tur netālu tas Valmieras buss brauc. Valmieras buss ir 2 h, jauni busi, labi iekārtoti un ar free wifi :D

Atbildēt


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Okt. 2., 2017 - 10:47 am
#

https://www.lielzemenes.lv/pirts-rituals

Baldones rajonā pirts ar iespējams slavenākajiem pirtniekiem. Cena nav maza, bet rituāls ir ilgs un arī ar netrūks mitoloģijas, pagānisma utt.

Atbildēt