pajautaa

Pusdienas

« previous entry | next entry »
Sep. 30., 2017 | 01:51 pm
posted by: izdziivotaaja in pajautaa

Ko jūs ēdat pusdienu pārtraukumā? Man sāk trūkt idejas :)
Strādāju par viesmīli diezgan apmeklētā restorānā, tāpēc vajag daudz enerģijas. "Normālās"/siltās pusdienas nepatīk, jo pēc tam dikti miegaina palieku, pat ēdot tikai bērniem domātās porcijas apjoma ziņā. Nopērkamās putras ar riekstiem/augļiem ātri "pazūd" un esmu izsalkusi jau pēc stundām divām. Pagaidām vienīgais, kas strādā, ir banāni, bet tie ar jau sāk apnikt :D

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

from: [info]spuldziite
date: Okt. 1., 2017 - 11:29 am
#

Jou, miegainumu es ar uz veicu ar divām brokastīm un pusdienlaikā neēdot neko siltu (ar parasti iepriekšējās dienas vakariņas līdzi, parasti low carb, bet pusdienās nereti ēdu līdzi maizīti vai ekstāzē porciju siera). Ogļhidrātus uzņemt ne tikai kartupeļu un makaronu veidā, daudz dārzeņu, pākšaugu jāēd, tie sagādā ilgāku sāta sajūtu . Pēc siltiem ēdieniem baigi nāk miegs, ja tomēr sanāk /gribas ko siltu saēsties, ejam ar kolēģiem 10 minūtes svaiga gaisā ap kvartālu. Pēcpusdienas nogurumam pretojos ar zaļo vai mates tēju un burkāniem, gurķiem vai augļiem.

Kas vēl palīdzēja savākt vielmaiņu, lai nav baigais nogurums, bija atteikšanās no fast und convenient food, kuros baigi daudz cukura. Pirmās nedēļas bija šausmas, bet pēc tam arī pēcpusdienas nogurums samazinājās. Kafijas ierobežošana (viena kafija dienā, tā no rīta, bez cukura) ar palīdzēja.

Atbildēt