pajautaa

Pusdienas

« previous entry | next entry »
Sep. 30., 2017 | 01:51 pm
posted by: izdziivotaaja in pajautaa

Ko jūs ēdat pusdienu pārtraukumā? Man sāk trūkt idejas :)
Strādāju par viesmīli diezgan apmeklētā restorānā, tāpēc vajag daudz enerģijas. "Normālās"/siltās pusdienas nepatīk, jo pēc tam dikti miegaina palieku, pat ēdot tikai bērniem domātās porcijas apjoma ziņā. Nopērkamās putras ar riekstiem/augļiem ātri "pazūd" un esmu izsalkusi jau pēc stundām divām. Pagaidām vienīgais, kas strādā, ir banāni, bet tie ar jau sāk apnikt :D

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

from: [info]orks
date: Sep. 30., 2017 - 06:18 pm
#

Ņemu līdzi uz darbu pāris šķēles rupjmaizes vai graudu maizes (pērku katrreiz citu, garša atšķiras, garlaicīgi tik ātri nepaliek; baltmaize man nerada sātu, to ņemu, ja cita nekā nav) un dažas šķēles gaļas, desas vai siera vai plēšamās siera standziņas. Vēl kādu sagrieztu burkānu vai gurķi, vai augli (ābolu, bumbieri, persiku, jā, arī banānu). Un varbūt dažus šokolādes gabaliņus vai pāris končas. Tas, kas man parasti nostrādā, ir tieši dažādība, nevis daudzums.

Vēl reizēm tajā mikslī paņemas līdzi vārīta ola vai tie rullīši, kur šķiņķī ietīti siera salāti. Kolēģes redzētas ēdam arī t.s. spring rolls, jogurtus un visādus smūtijus.

Atbildēt