« previous entry | next entry »
Aug. 17., 2017 | 07:48 pm
music: Gogol Bordello Vs Tamir Muskat - When I Was A Little Spy
posted by: santech in pajautaa

Kas un cik daudz jāpievieno, lai no negaršīgas brokastu auzu tumes uzceptu auzu pārslu cepumus? Kaut kādi milti olas kastur? Vai galīgi nē?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

Max

from: [info]m_x
date: Aug. 17., 2017 - 08:43 pm
#

es te nesen taisīju vienu recepti. principā auzu pārslu putrai piejaucu klāt persikus ar cukuru, tad vēl dažādus riekstus, sēklas (receptē bija mandeles, semučkas, magones, linsēklas), biku kokosa eļļu un pienu, tad cepu zemā temperatūrā (cik nu zemu to gāzes plitī varēju dabūt) vairāk kā stundu. beigās sanāca ļoti garšīgs sacepums, kas pa virsu bija kraukšķīgs un apakšā bija ļoti garšīga pamīksta putra. visu izēdu, tāpēc vairāk netaisīšu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]santech
date: Aug. 17., 2017 - 08:45 pm
#

izklausās sarežģīti un bēc baigā experimenta. un lasot sajūta, ka beigās būs teksts - un tagad to visu samaļam smūtijā..
bet paldies. pankūkas taisīšu ;-]

Atbildēt | Iepriekšējais