pajautaa

Saulkrasti - Rīga

« previous entry | next entry »
Aug. 16., 2017 | 12:20 pm
posted by: zetinja in pajautaa

Jautājums tiem, kas zina Saulkrastus.

Man vecmammai nepieciešams patstāvīgi nokļūt sestdien no Saulkrastiem uz Rīgu. Problēma tāda, ka viņa nevar pati aiziet līdz dzelzceļa stacijai, jo tur pa vidam nav neviena soliņa, kur piesēst un atpūsties, un es nekādi netieku gudra ar autobusu sarakstu. Tā, kā es viņai tai laikā nekādi nespēju aizbraukt pakaļ, tad jau piedāvāju, lai pajautā kaimiņiem, vai nevar aizvest līdz vilciena stacijai, bet vecmamma ir lepns putns un saka, ka to nedarīs.

Viņai vistuvākā pietura ir Zvejnieku iela. Es zinu, ka pati pietura vēl eksistē, bet kas viņā vispār apstājas?? Nevienā autobusu pārvadātāju lapā šo pieturu neatrodu un plāksnītes ar sarakstu arī izskatās, ka tur nav.

Ja visi striķi plīst, tad viņa spēj aiziet vēl līdz A.Kalniņa ielas pieturai, bet meklējot to, 1188 atveras "saulkrastu stacija". Ko tas nozīmē? Ja autobuss pietur Saulkrastu stacijā, viņš arī pieturēs šeit? Kā es varu zināt, cikos tad tas autobuss ir jāgaida? Google streetview vismaz rāda, ka tur pieturā uz vietas ir saraksts, bet vecmamma saka, ka esot mēģinājusi apskatīties, bet nespējot salasīt, jo tā plāksnīte esot pa augstu.

Help?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 16., 2017 - 02:25 pm
#

varbūt šis noder - https://www.facebook.com/pg/BiteTaxi/about/?ref=page_internal

Atbildēt | Diskusija


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Aug. 16., 2017 - 04:41 pm
#

+++

Lai aizbrauc ar taxi kā cilvēks, nevis sitās pa n-tajām pieturām, spiežas autobusā utml. Izmaksās gan jau tas tikai pāris eur, bet būs no durvīm līdz peronam un ātri.

Atbildēt | Iepriekšējais