pajautaa

Pārtikas kodes

« previous entry | next entry »
Jul. 19., 2017 | 04:20 pm
posted by: far_away in pajautaa

Atvedu no omes kaltētus ābolus, izrādījās, ka tajos dzīvo pārtikas kodes. Ābolus izmetu, bet kodes jau paspējušas savairoties, lidinās virtuvē ap skapīšiem, un tiktāl izķert nav izdevies ne man, ne kaķiem, pie tam, ir aizdomas, ka jau tikušas pie miltiem un citiem produktiem, šodien skapītī pāris lidinājās. :( Kā tikt no kodēm vaļā? Apsveru domu izmest visas miltu, mannas, tējas paciņas un likt jaunos produktus tikai ledusskapī, bet ir kaut kādi tautas vai veikalos atrodami efektīvi līdzekļi, kā viņas apturēt? Ja viņām nebūs nekā ēdama (mana pārtika), dzīvos tik un tā pie manis?

Internets pilns ar padomiem, bet gribu praksē pārbaudītas receptes.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Jul. 20., 2017 - 11:33 pm
#

mjā, man mamma arī saka, ka kaimiņiem ir kodes, ar kurām necinās, un mammai virtuvē periodiski uzrodas caur ventilācijas šahtu, un tad vienmēr viss no jauna sākas. :/ zinu, ka mamma tur visu tikai burkās un/vai ledusskapī (es nekad nebiju pajautājusi, kāpēc :D), izskatās, ka tā arī man būs jādara. kožu līmlentes šodien sapirku, ķeršos klāt rīt skapīšu tīrīšanai, ēdienu jau izmetu, tagad jāmazgā un jāaplīmē viss. burkas arī nopirku, tās, kas hermētiski noslēdzas. droši vien tāpat likšu visus jaunos produktus ledusskapī, pat ar burkām.

man tagad ir bail ēst jebko, pat ja izskatās, ka tur vēl nav tikušas, kaut kā šķērmi ap dūšu paliek. :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


princese uz zirņa

from: [info]grao
date: Jul. 21., 2017 - 08:04 am
#

No kožu ieesanas nemirst. Mana bērnības trauma ir, ka vectētiņš uz mani dusmojās, ka nevaru tādus griķus ieēst ar kāpuriem. Viņš auga trūcīgā ģimenē, kur tādu štruntu dēļ neviens ēdienu ārā nemeta,un pirka griķus 50kg maisā, lai drusku lētāk sanāk.

Ja kaut kas īpaši dārgs, tad ledusskapis vien nelīdzēs, vajag saldētavu. Saldetiem rīsiem nav ne vainas, starp citu.

Skapīti tīrot izņem arī plauktinus. Vēl manā mājā kožu audzētava ir tosteris, tur sakrīt apakšā maizes drupačas.

Pie pirmās invāzijas visu izmetu, tagad man stāv kožu lamatas (drogās pirku) un pārāk nestresoju. Kaut jur viņām ir pereklitis, ik pa laikam kāda pielīp, bet produktos nekas nav redzams. Darbu sarakstā ir ielikts iztīrīt tosteri un apskatīt arī tālās burciņas :D

Apsveicu ar smukām jaunām burkām!

Atbildēt | Iepriekšējais