pajautaa

Pārtikas kodes

« previous entry | next entry »
Jul. 19., 2017 | 04:20 pm
posted by: far_away in pajautaa

Atvedu no omes kaltētus ābolus, izrādījās, ka tajos dzīvo pārtikas kodes. Ābolus izmetu, bet kodes jau paspējušas savairoties, lidinās virtuvē ap skapīšiem, un tiktāl izķert nav izdevies ne man, ne kaķiem, pie tam, ir aizdomas, ka jau tikušas pie miltiem un citiem produktiem, šodien skapītī pāris lidinājās. :( Kā tikt no kodēm vaļā? Apsveru domu izmest visas miltu, mannas, tējas paciņas un likt jaunos produktus tikai ledusskapī, bet ir kaut kādi tautas vai veikalos atrodami efektīvi līdzekļi, kā viņas apturēt? Ja viņām nebūs nekā ēdama (mana pārtika), dzīvos tik un tā pie manis?

Internets pilns ar padomiem, bet gribu praksē pārbaudītas receptes.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Jul. 19., 2017 - 11:23 pm
#

Pāris mēneši izklausās šaumīgi, bet pēc pārējiem ieteikumiem izklausās, ka tā arī būs. Es domāju mest rīt visu ēdienu ārā, vismaz visu, kas ir atvērts. Neatvērto varētu salikt saldētavā, bet man nav ne jausmas, kas notiek ar saldētām auzu pārslām vai lēcām. :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


crescendo

from: [info]crescendo
date: Jul. 19., 2017 - 11:50 pm
#

Auzu pārslām pilnīgi nekas slikts nenotiek. Es cenšos visus miltus, auzu pārslas, griķu klimas. putraimus laist caur saldētav tieši šī iemesla dēļ. Pēc tam caurspīdīgā traukā, laicīgai bojājumu pamanīšanai, vai arī glabājas ledusskapī )bet ne saldētāvā).
Par lēcām nez, neesmu iedomājusies arī tās saldēt, kaut kā kožu interese nav novērota - bet lēcas man vienmēr nelielās kārbās.

Nav tā, ka pāris mēnešus lidināsies apkārt_daudz_, vienkārši kamēr visas esošās kūniņas-olas-tārpi izšķilsies un nobeigsies. Protams, ja to laikā kaut ko atradīs, tad sāksies no sākuma.

Atbildēt | Iepriekšējais