pajautaa

audiogrāmatas

« previous entry | next entry »
Jun. 13., 2017 | 08:17 pm
posted by: mufs in pajautaa

vai kāds te ir ar sūdīgu ausu uztveršanu un tomēr var ieteikt audiogrāmatu,kur pēc otrā teikuma neaizpeldi prom?

nez, mož man ir UDS, bet es bezgalīgi slikti uztveru to,ko man saka, ja vien nav bezgalīgi interesanti, es aizpledu savās domās.

bet,man priekšā stāv vientuļš 8 stundu brauciens pie stūres un Čaikovskis šoreiz nederēs nedz arī Reigani, man kāds ieteica audoiogrāmatas, espat atradu burvīgo Stīvenu Fraju bezmaksas, bet tas "skaņa ir,bildes nav" man šķiet,ka novedīs pie iebraukšanas grāvī, jo es blenzīšu uz magnetolu, meklējot subtitrus

vārdsakot, varbūt ir kas tāds labi klausāms cilvēkiem ar uztveres grūtībām?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {44}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jun. 13., 2017 - 10:11 pm
#

ikdienā, darbā klausos ļoti daudz vācu hoerbuecher - lielāko ties grāmatas, kas jau lasītas - klausoties interesanti iegrimt lasītaju valodā un izteiksmē - dažas grāmatas pat pilnīgi savādāk klausās un uztverās, kā kad lasītas - labā nozīmē, kā teātra lugu klausoties... (bija aplauziens reiz ar filmām, kas "pēc grāmatas uzņemtas" - pilnīgi garām, fantāzija citus varoņus (to izskatus, rīcību)sadomājusi bija utt... bet ar klausāmgrāmatām - bauda... arī ar tādām, kas nav lasītas :)
man automaģis ar usb - kur muzonu sakačāt - lieliem gabaliem, man ir kaudz klausāmgrāmatu kolekcija :) jammī... lieliska alternatīva! iegrimstu stāstos un ceļš pazūd, kā nebijis :)

Atbildēt | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Jun. 13., 2017 - 10:21 pm
#

es labprāt sakačātu radio klasika raidījumus, bet tur nav tādas opcijas, auto neko citu parasti neklausos

varbūt jāpamēģina latviski, jo tie daži faili,ko tagad sakačāju angliski, man reāli aiziet kautkur garām un,iespējams,tiešām var traucēt braukt - mērķīs ir tieši uzturēt modrību,kad jau daudz stundas aiz muguras

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jun. 13., 2017 - 10:26 pm
#

es zinu, ko tu domā ar to "modrību" - man pie stūres, jamā ir automātiski - rokas, kājas kustās automātiski, arī ceļa uztvere un redzēšana :) bet - bet, ja man paralēli klausoties stāstus, kā šobrīd piemēram (man fonā uz ausīm lasāmgrāmata), tu no viņas atslēdzies, jo esi pievērsies kam citam - man šõbrīd tava komenta atbildēšanai (es zinu, ka kiad so iepostēšu, tīšu trīs minūtes atpakaļ, jo ta īsti nesapratu, kaut labi dzirdēju kas un kā - pirksti ar ausīm acīmredzot vienl;aikus nestrādā :D - man uz kompja... (bet cita lieta, esot pie stūres - tur viss sinhroni un ideāli un nudien bauda)...

Atbildēt | Iepriekšējais


.

from: [info]kaplacis
date: Jun. 13., 2017 - 10:37 pm
#

nez, kāds ir piedāvājums latviešu valodā. varbūt krieviski?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Jun. 13., 2017 - 11:26 pm
#

nea,man krieviski laikam nva, lai gan,nez- lasīt toč pēc pirmās lapas aiziet ciet.
bet problēma ir dzirdes uztvere kā tāda

Atbildēt | Iepriekšējais


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jun. 13., 2017 - 11:53 pm
#

ja var pieslēgt automaģi telefonam, caur kuru klausīties kaut ko - vari klausīties Radio Klasikas arhīvus caur un caur (bet ar nosacījumu, ka internets telefonā to velk)
-
cita opcija - tak sataisi sev no jūtūbes vai tml. klausāmlisti, ko klausīties - ja nevar caur netu, ir iespējams pārkonvertēt tak pavisam vienkārši - da kaut uz mp3 - uzliec uz usb stika un klausies stundām ilgi un baudi ;)
utt - varianti ir :)

Atbildēt | Iepriekšējais