pajautaa

iemācīties valodu

« previous entry | next entry »
Feb. 17., 2017 | 11:11 am
posted by: telefontubbie in pajautaa

Cik ilgā laikā ir iespējams iemācīties svešvalodu pašmācības ceļā+kursi? Tādā līmenī, lai būtu iespējams lasīt grāmatas.
Šobrīd interesē trīs valodas - lietuviešu valoda, spāņu valoda un somu valoda, arī krievu valoda. :D

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

lavendera

from: [info]lavendera
date: Feb. 17., 2017 - 11:59 am
#

Atkarībā no metodes. Un ja kursi - tad atkarībā arī no skolotāja. Man manos daudzajos valodas kursos ir gadījies visādi - gan patiešām talantīgi pasniedzēji, gan mārketinga menedžeris, kas iedomājies, ka var izlikties par pedagogu, izmantojot savas nožēlojamās sociālās manipulācijas iemaņas, gan pat stulbas studentes-praktikantes, kas visu nodarbību liek grupai vienam pēc otra skaļi lasīt priekšā vienu un to pašu tekstu no mācību grāmatas.
Katru "grūto galvu" iekustinās Michel Thomas audiokurss un Rosetta Stone rotaļīgais videokurss - ar to derētu sākt pirmajā mēnesī, pēc tam jau ķerties pie grāmatām un gramatikas. (Meklē torrentos.)
Es SLINKOJOT ar Rosetta Stone spāņu valodu apguvu raitas sarunāšanās līmenī pusgada laikā. Ar Michel Thomas audiokursu franču valodu mēneša laikā - tiktāl, ka, aizbraucot uz Parīzi, mierīgi orientējos visā rakstiskajā informācijā uz ielas, metro, veikalos (sarunāties, protams, nevarēju).
Ja valodas sistēma galvā jau ir, filmas ir brīnišķīga metode.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Feb. 17., 2017 - 12:02 pm
#

t.i., nevis videokurss, bet klikšķināšana uz bildītēm tam Rosetta Stone :) bet video super tieši spāņu valodai ir šie: https://www.youtube.com/watch?v=Dfb9-ZTCA-E&list=PLLVULqsElvki_riI1ld0QhZJx1wom5Ply

Atbildēt | Iepriekšējais