pajautaa

krīpī krīp

« previous entry | next entry »
Dec. 20., 2016 | 11:49 am
posted by: zimbardo in pajautaa

Sveiki!
Ar klasisko atrunu, ka tas nav par mani. Vārdā neminamā Latvijas universitātē pasniedzējs uzmācas studentēm, glāsta kājas, cik saprotu, tad neko citu pagaidām nedara, ilgi blenž utml. Interesē ko te var iesākt? Studentes raustās runāt, protams, jo nekas TĀDS jau nav noticis. Latvijā juridiski, tas arī nekas īsti neskaitās. Ir kādas idejas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

Santa

from: [info]santa_be
date: Dec. 20., 2016 - 12:48 pm
#

Ā, pats pirmais- tiklīdz sāk pieskarties tā- "lūdzu noņemiet savas rokas, tas man liek justies nekomfortabli. Paldies!"- ja visas tā darīs, tad ātri vien nomierināsies un atzīmes tādos gadījumos reti mēdz samazināt, mēdz pat nedaudz uzlikt pa virsu, lai ķip nekasās. Bieži vien vecāka gada gājuma vīrieši tā dara, jo studentes baidās pateikt- hey, atpisies no manām kājām. Pret blenšanu- vienojaties visas pie viņa vilkt platus, neformīgus apģērbus- tīri tā, protestam un lai nav kur piesiet acis. Ā un vēl, ejiet pa divām pie viņa, lai nav jāpaliek vienā telpā 1:1.

-Runāt ar fakultātes vadību, bet būt gatavām ka tas neko nemainīs- pārāk visi cieši pazīstami un bieži baidās/vairās iet konfliktos.

-Oficiālus iesniegumus fakultātei, oficiālus iesniegumus LU vadībai.

Atbildēt