begemots

Aug. 27., 2016 | 11:18 am
No:: begemots

+1 [info]ripp par praksi.

Autoskola māca teoriju, tur vai nu zini vai nē, pa lielam.
Protams, teorijas pasniedzēji var būt dažādi, bet manā pieredzē viņi ir +/- ok.

Bet pamatā vajadzīgs sakarīgs instruktors, un tas savukārt ir ļoti individuāli. Principā tie instruktori ir sasaistīti ar autoskolām, bet ja kāds iesaka kādu labu, tad var mēģināt sarunāt arī tādu, kas nesadarbojas ar konkrēto, jo viņi tur savā starpā ar studentiem mēdz mainīties -- iesi pie viena, bet sarunās, ka cits paraksta papīrus.

Es 3x gāju autoskolās 15 gadu laikā, 2x pametu, jo apnika/laika nebija.

1.reizē ņēmu kādu kreiso Favorītu (kas laikam ar dažādiem nosaukumiem pārreģistrējas ik pa brīdim), instruktors bija kaut kāds puspensionārs, kurš neko sakarīgu ierādīt nevarēja.

2. reizē gāju Mustangā pirms gadiem 9, bija diezgan ok, un instruktors bija ļoti labs, diemžēl neatceros viņa vārdu, sirms tāds ūsains kungs, ļoti stingrs, bet labs. Noliku visu praktisko braukšanu, bet iestājās zb un teoriju nemaz skolas negāju.

Tad pirms pāris gadiem 3.ā reizē izgāju Credo (centrā Aspazijas bulv) līdz galam. Instruktore Edīte (viņa ar Credo laikam oficiāli vairs neņemās) bija man ļoti ok, teorijas pasniedzējs arī tīri neko.

Bet pēc tam cilvēks, kas gāja Purvciema Credo, stāstīja, ka diezgan tizli -- tur nez kāpēc esot noorganizēta kopēja lat+rus grupa un visu stāsta 2x: 1.x latviski tad to pašu krieviski. Nav forši. 2x vairāk laika aiziet.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: