almost_an_angel ([info]almost_an_angel) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2010-09-06 10:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
protezēšana
Sveiki!
Ir sācies jauns mācību un studiju semestris, tāpēc es, 5. kursa stomatoloģijas studente, meklēju pacientus PROTEZĒŠANĀ. Mums apmācība norit pēc noteikta plāna, mācību laikā ir jāuztaisa noteikti darbiņi, tā nu man nepieciešams izgatavot ir tieši TILTU(S) (ja Tev trūkst 1 vai 2 zobiņi un vēlies ko neizņemamu ielikt vietā, kas NAV implanti).
Nodarbību laiks man ir pirmdienu rītos, orientējoši no 9.30 līdz 11.45 (nav teikts, ka vienmēr tik ilgi arī strādāšu). Nodarbības laikā visu laiku klāt ir pasniedzējs, kas ir ļoti kompetents savā jomā, turklāt, mana vēlēšanās paveikt visu pēc iespējas labāk, garantē ļoti labu rezultātu. :)Cenas ir 45 Ls par vienu vienību (vienu aizvietotu zobu vai zobu ar kroni) + jārēķinās ar naudiņu rtg uzņēmumiem, lai varu izvērtēt un izveidot pilnvērtīgu ārstēšanas plānu. Cik esmu interesējusies, zobārstniecības klīnikās par metālkeramikas vienību prasa no 80-200 Ls un vairāk. Ja vienosimies un man būsi ļoti noderīgs pacients, varēsim sarunāt arī, ka kādu daļu naudiņas varēšu maksāt arī es. :)
p.s. nodarbības man sākas nākampirmdien 13.09. Un vēl, vari rakstīt, arī ja ir kāda cita veida vēlme zobu protezēšanā, jo maniem kursabiedriem arī ir nepieciešami pacienti, nodošu kontaktus. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?