eyemsorry ([info]eyemsorry) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-08-27 14:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dažādi apavi
Pārvākšanās rezultātā atklāju, ka mājās ir vairāki pāri apavu, kurus vairs nelietoju vai neesmu nemaz lietojusi. Tad nu skatās, varbūt kādam kas iepatīkas ;) Visi apavi ir saudzēti, nevieni nav novalkāti.


Melnas augstpapēdenes - Izmērs: 38, cena: 10 ls. Nopirku tepat no kāda cibiņa, bet tā arī ne reizi neesmu uzvilkusi. Ļoti smuki izskatās uz kājas, papēdis augsts.

Brūnas kurpītes - Izmērs: 39, cena: 5 ls. Vilktas pāris reizes, jo ātri sapratu, ka tomēr ir drusku par lielu. Mazliet nobružājies papēdis.

Melni ādas zābaki - Izmērs: 38, cena: 17 ls. Arī maz valkāti, pirku par lielu naudu, nolaidu tik zemu, cik likās +/- ok.

Converse kedas - Izmērs: 38.5, cena: 7 ls.

Globe šūzi - Izmērs: 38.5, cena: 15 ls. Šie arī maz valkāti, nopirku par 50 ls.

Nike apavi - Izmērs: 38.5, cena - 35 ls. Nav ne reizi valkāti, tikai piemērīti veikalā. Pirku par 39.90 pirms nedēļas, varu atdot ar visu kasti, čeku un garantiju. Ļoti ērti, viegli kopjami un patīkami apavi, bet sapratu, ka laikam tomēr nenēsāšu, bija uznācis kkāds dullums tajā brīdī. Ā, un bonusā vēl varu iedot klienta karti, laikam dod 5% atlaidi pirkumiem Sportlandā. (Zinu, ka šie apavi gan nav pa lēto, bet gribējās visu vienā postā salikt, sry.)

Ja kas jautājams, tad droši. Ā, ja kādam cenas tomēr liekas neadekvātas vai vienkārši pietrūkst kāds latiņš, tad to arī jāpasaka ;)

E-pasts: baba_yaga iekš inbox.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?