Bezmiegs ([info]cloud_zero) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
PS. Topašu CURRENT 93 (visu cieņu viņiem) plates pat visretākās (ja neskaita de luxe izdevumu "How He Loved The Moon (Moonsongs For Jhonn Balance)" tātad viņu veltījumu COIL "māstermainda, drauga un sadarbības partnera Jhonn Balance bērēs" piemiņai,kas tika izgatavots 31 eksemplārā,bet tikai 20 nonāca pārdošanā) pārējās,pat retākās nekad nepārsniedz 100 USD robežu. Turklāt es uzskatu, ka šī noteikti pārsniegtu, pateicoties saistībai ar COIL.

Starp citu Tibets bērēs lasīja poēmu (tas bija īpašs gods). Lūk bēru programma http://www.thresholdhouse.com/service.pdf

Viena lieta gan mani vienmēr atturējusi no Current 93. Es ... kā lai pieklājīgāk pasaka... neizprotu, nespēju pārvārīt Tibeta vokālu, man viņš galīgi neierakstāsvisā kontekstā. Bet, ko var darīt, katram ir sava gaume. Varbūt vienkārši vairāk jāieklausās. Lai gan atzīšu, ka rietumeiropas pagānisms un folks man šķiet vienkārši truluma kalngals. Bet tas ir tikaimans viedoklis, jums ir tiesības uz savu, kas nav mazāk vērtīgs par manējo.

Starp cit, lūk ir mans posts ar 1982.gada ierakstu, kurā (otrajādziesmā) piedalās bijušie Throbbing Gristle pārstāvji (GPO, Kristofersons), tā brīža visi Psychick TV pārstāvji (tie paši plus vēl kaudze, ieskaitot Jhonn Balance, visus slinkums rakstīt), nākamie Coil pārstāvji (Belesnss un Kristofersons),kā arī nākamais CURRENT 93 pārstāvis Deivids Tibets.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?