Bezmiegs ([info]cloud_zero) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
Kāpēc visi Caps Lock uzskata par bļaušanu????? Kas jums tās par zīdaiņu iedomnām. Es vienkārši vēlos izcelt savu tekstu - padarīt to redzamāku, un šādi es to cenšos izdarīt (un pēc atsaukšmju apjoma man 100% ir izdevies to padarīt redzamāku).:)))))

+ tieši priekš tevis. Kāda jēga strīdēties internetā. Es teikšu ir, tu teiksinav ... un tālīdz bezgalībai. Man ir fotogrāfijas ar tām manā dzīvoklī uz manas sievas izšūtās segas armaniem kaķiem fonā, bet tu vari pateikt,ka es meloju un esmu nospēris šīs fotkas internetā.

Tādēļ piedāvāju iespēju un satikties - atnāc tu pie manis, vai aiziešu pie tevis. Ļoti pieklājīgi, bez jebkāda naida, lai vienkārši atrisinātu jautājumu. Ejot pie tevis, gan būtu grūti paņemt visas plates līdzi, tādēļ būtu jāiztiek kaut vai ar to rozā "Hellraiser Themes" versiju. Bet, ja tu atnākjtu līdz manīm, tad pati savām acīm redzēt un rokām aptaustīt plates, kas - par vienu samaksāts vairāk nekā 1000 USD (par tām divām, kas Discogs.com stāv par 25 000 USD katra protams es varu tikai sapņot), ir plate (vinyl box ar vairākām platēm), "The Ape Of Naples" test pressings,kas eksistē tikai 4 eksemplāros pasaulē (te gan jāatzīst, ka tas vēl ceļo pie manis no ASV Important Records, bet kuru katru brīdi jābūt), Coil mūziku pēdējai īstajai Dereka Džārmana filmai "Blue" - dzeltenā vinila versija eksistētikai 23 kopijās, arī to varēsi apskatīt.

No cita varēsi apskatīt William Burroughs "Call Me Burroughs" 1964.gada plati-oriģinālu, kā arī retos Berouza un Gasa van Santa kopdarbus. Arī retas un ļoti retas Muslimgauze, Scorn, u.c. plates


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?